Mario Gerges

Koordinator mario.gerges@edwardpartners.se
070-144 10 97

Mario har arbetat på Edward & Partners sedan 2020, men har redan lyckats göra ett stort avtryck. Med ett öga för försäljning har Mario använt sina kunskaper till att vässa Edward & Partners marknadsföring, och varit ansvarig för bolagets re-branding där han tillsammans med en kreativ byrå varit med och uppdaterat bolagets varumärkesprofil.

De kunder som Mario kommer i kontakt med uppskattar alltid hur proffsig han är trots sin unga ålder, hans positiva attityd och energin han ger i kundsamtal, bemötande och på visningar. Under sin tid på Edward & Partners fann Mario en passion för mäklaryrket och studerar nu därför till mäklare parallellt med sitt arbete på kontoret. Något han kommer klara med bravur.

I sin roll på Edward & Partners är han delaktig i alla delar av arbetet, från att hjälpa till med visningar till att boka intag och assistera kontoret i Marbella, vilket bidragit till att han redan samlat på sig ovärderlig kunskap från branschen att ta med sig i sin karriär på Edward & Partners.