När du anlitar Edward & Partners gör vi alltid vårt yttersta och arbetar outtröttligt för att uppfylla dina högt ställda förväntningar. Ingen affär är för utmanande för oss, allt är möjligt. Vår motivation ligger i bostadsaffären där alla parter känner sig som vinnare.  

Edward & Partners är specialister på innerstan, där Östermalm är vårt primärområde. Vi förmedlar även bostäder i Vasastan, på Norrmalm och Kungsholmen. Vår gedigna erfarenhet gör oss till experter med flertalet rekordnoteringar i bagaget. Våra handplockade fastighetsmäklare utmärks genom sin passion, drivkraft och hängivenhet. Våra kunders rekommendationer och goda omdömen är ett kvitto på vår professionalitet, engagemang och kundfokus.  

”För oss på Edward & Partners är varje kund vi möter unik och därför är också varje bostadsaffär unik. Vi är måna om vem just du är och vad du värderar. Hos oss kan du känna dig trygg i att vi expertmässigt och passionerat gör allt för att matcha, och till och med överträffa, dina förväntningar. Vi håller hög professionell nivå, är snabba i vårt agerande, och ser möjligheter i alla lägen. Genom att bygga långsiktiga relationer har vi många återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till familj och vänner. På Edward & Partners strävar vi alltid framåt och vill vara marknadsledande i allt som har med fastighetsmäkleri att göra, vare sig det gäller våra tjänster, processer eller strategier. Vi är mäklarbranschens managementkonsulter som ser möjligheterna och potentialen med ditt hem och hur det kan förädlas på bästa sätt. Vår vision är att hjälpa dig att bo som du drömmer. Att inte bara hitta en bostad, utan att skapa ett vackert och trivsamt hem som passar just dig, din familj och er tillvaro.  — Edward Melki, grundare

Timeline

2006

IDÉN FÖDS

Idén om en mäklare inte lik någon annan föds när Edward & Partners grundare, Edward Melki, flyttar till Stockholm. Här finns det gott om mäklare som är skickliga på snabba avslut, men få som adderar ett genuint engagemang till affären.

2007

STARTSKOTTET

Tanken om exklusivitet i termer av kvalitet och kunskap formas, att helt enkelt bli en mäklare som kombinerar passionen för hur människor vill leva och bo med gedigen marknadskännedom. Detta blir startskottet för Edward & Partners.

2008

RESAN BÖRJAR

På ett kafé i Stockholm börjar vi vår resa. Året är 2008 och längst in i lokalen på Sveavägen sitter nystartade Edward & Partners. Kanske är det doften av kaffe och nygräddade bullar som gör att den familjära stämningen och visionen om att bli en personligare mäklare kommer att bli en viktig del av oss.

2008–2017

TILLVÄXTEN

Ordet om ett annorlunda mäkleri sprider sig snabbt, och inom kort har Edward & Partners lockat till sig några av landets vassaste mäklare som precis som Edward delar visionen om att skapa högsta möjliga avkastning för kunden genom anpassade lösningar för varje unikt objekt. Drygt tio år efter starten är vi idag en av Stockholms mest erfarna mäklarbolag med kontor på ett av Östermalms bästa lägen, Karlavägen 40. Även om kaféet sedan länge är borta så har vi lyckats behålla vår familjära stämning.

2018

MARBELLA

2018 är året då vi tar all vår erfarenhet och kunskap om hur man mäklar skräddarsydda affärer till nya marknader. Vi ser en möjlighet att starta en kundfokuserad mäklarbyrå på Costa del Sol och kastar oss glatt över utmaningen. Under sommaren 2018 öppnade vi vårt första kontor i Marbella.

2022

EDWARD & PARTNERS 2.0

Vår nya grafiska profil och hemsida lanseras. Vi fortsätter att utveckla vår tjänst och se till att vi levererar på vårt löfte att vara en trygg partner i din bostadsaffär, oavsett om du säljer eller köper – men nu i ny kostym.