Marike Dukic

Fastighetsmäklare marike.dukic@edwardpartners.se
076-001 65 04

Marike är inte bara en mäklare – för henne är det en passion och en livsstil. Med en imponerande bakgrund inom idrott bär Marike med sig tävlingsandan in i varje affär. Hon har inte bara en imponerande skicklighet att navigera genom fastighetsbranschen utan visar också en enastående uthållighet och engagemang.

Innan Marike trädde in i mäklarrollen excellerade hon inom försäljning, och den färdigheten har hon smidigt överfört till fastighetsvärlden. Hennes erfarenhet och skarpa förhandlingsförmåga gör henne till en pålitlig partner för både säljare och köpare. Marike har en förmåga att överträffa förväntningar och leverera resultat som inte bara uppfyller kundernas krav utan också överglänser dem.

Marike tror på att bygga långsiktiga relationer och förstår att varje bostadsaffär är unik. Hennes tävlingsinriktning och passion för att uppnå bästa möjliga resultat gör henne till en mäklare som inte bara möter förväntningarna utan överträffar dem. Med en gedigen bakgrund inom sälj och idrott är Marike en oumbärlig kraft inom Edward & Partners-teamet, och hennes dedikation till att skapa framgångsrika fastighetsaffärer är tydlig i varje steg av processen.