Edward Melki

Grundare / Fastighetsmäklare edward.melki@edwardpartners.se
070-480 11 71

En duktig mäklare gör skillnad för sina kunder. Edward blev mäklare 2005, efter att ha utbildat sig till civilekonom. 2008 grundade han Edward & Partners. I dag har han sålt över 2000 bostäder, och även delat med sig av sin kunskap till sina anställda för att säkerställa att alla kunder får bästa möjliga service.

Edwards professionalism genomsyrar allt han gör. Han är effektiv och håller vad han lovar. Framför allt ser han potentialen i varje objekt och kämpar i alla led, för både köpare och säljare. Kanske är det därför så många kunder återkommer till honom när det är dags att göra nästa bostadsaffär.

Hans gedigna nätverk av high end-kunder gör att han är rätt mäklare för försäljningar och köp på såväl den öppna marknaden som vid förmedlingar av exklusiva off-marketobjekt. Han kan även marknaden i Spanien och säljer bostäder i Marbella, där Edward & Partners har sitt andra kontor.

Edward Melki har betyget 4.9 / 5 på hittamaklare.se

”Vi är otroligt nöjda över vårt val av Edward som mäklare. Proffsig genom hela processen, lyhörd och ett härligt driv. Edward överträffade våra höga förväntningar och vi skulle med glädje anlita honom igen. Vi rekommenderar honom varmt! ” – säljare på Eriksbergsgatan 42

Läs fler omdömen på hittamaklare.se