Christian Melki

Partner / Fastighetsmäklare christian.melki@edwardpartners.se
073 990 14 83

Att vara mäklare är mer än ett jobb för Christian, det är en livsstil. Han sålde sitt första objekt sommaren 2011 och har sedan dess arbetat sig upp till att bli en av Sveriges mest rekommenderade mäklare enligt Reco, med över 800 sålda objekt i sin portfölj.

Hemligheten? Det finns inga genvägar – hårt jobb, ett brinnande intresse för fastighetsbranschen, tålamod och uthållighet är hans nycklar till framgång. Både säljare och köpare uppskattar att ha honom på sin sida vid förhandlingar, där hans naturliga talang och kunskap om marknaden verkligen skiner. Han ger sig inte förrän kunden är nöjd. Eller ännu hellre, mer än nöjd. Att överträffa förväntningar och bygga långsiktiga relationer är det Christian brinner allra mest för.

Christian Melki har betyget 4.9 / 5 på hittamaklare.se

Sagt om Christian:

”Christian gjorde ett väldigt bra jobb med vår lägenhetsförsäljning. La ner mycket tid och engagemang, transparent och förtroendegivande, tillgänglig och minst sagt väldigt professionell. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Christian som mäklare, en person vi kommer fortsätta anlita vid eventuella framtida försäljningar. ”säljare på Grevgatan 18

Läs fler omdömen på hittamaklare.se