E & P

Fastighetsmäklare

Redan från starten 2008 har vi på Edward & Partners arbetat med kundens intresse och önskemål i främsta rummet. För oss handlar det inte bara om att förmedla en bostad, utan också om att hjälpa våra kunder till deras livs bästa affär. Därför är vi glada över att så många av våra köpare även anlitar oss när det är dags att byta bostad igen. Vi är ett team av handplockade toppmäklare som tillsammans fått förtroendet att förmedla tusentals underbara hem, däribland några av de mest attraktiva och unika objekten i Stockholm med omnejd.

”Dagens marknad kräver mer av oss mäklare. Den kräver ett starkt engagemang, ett kvalitetstänk och en fingertoppskänsla för hur människor vill leva och bo, men också varför de vill det. För att våra mäklare ska kunna leva upp till marknadens krav ser vi till att alla på Edward & Partners har de förutsättningar som behövs för att bli den bästa mäklaren för kunden.”
-Edward Melki, grundare

Vem söker vi?
Vi söker dig som är nyutexaminerad fastighetsmäklare, eller har några års erfarenhet, och vill jobba på en nytänkande byrå i premiumsegmentet tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Vi söker dig som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och göra det där lilla extra. Kanske upptäcker du att objektet skulle lyftas av nymålade väggar eller så ser du potentialen av en professionell styling, kanske bistår du med hjälp att renovera större delen av kundens bostads. Vi vill att du ska utgå från projektets unika förutsättningar och skräddarsy affären efter dagens marknad och kundens önskemål i allt från styling, försäljningsstrategi, prissättning och marknadsföring. Du är en person som inte lämnar någonting åt slumpen och brinner för att se både detaljerna så väl som helhetsbilden i varje objekt.

Du är en person som trivs i vår familjära kultur och värdesätter sunda värderingar, ärlighet och långsiktighet. Vi ser att du är en initiativrik person som kan skapa affärer från ingenting och tänker utanför boxen, vi tror också att du är en person med mycket idéer som inte bara vill växa som mäklare utan även vara med och bidra till hela företagets utveckling. Du är Edward & Partners ansikte utåt och kommer att ingå i vårt team av handplockade toppmäklare där vi alla har ett gemensamt mål – att vara den bästa mäklaren.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en nytänkande och familjär mäklarbyrå där du ingår i ett starkt team av motiverade och drivna kollegor. Du kommer att ha en brant utvecklingskurva där du har möjlighet att omge dig av de bästa i branschen med utrymme att påverka och göra skillnad. Vi har en familjär sammanhållning och är måna om att alla hos oss på Edward & Partners identifierar sig med vår kultur och arbetar mot vårt gemensamma mål – att vara den bästa mäklaren.

Hos oss på Edward & Partners ser vi varje ny kollega som en del av familjen. Vi ger dig alla förutsättningar du behöver för att utvecklas till den bästa mäklaren. Vår familjära företagskultur genomsyrar allt vi gör, tack vare den ser vi ärlighet, sunda värderingar och långsiktighet som en självklarhet hos varje kollega.

Är du en del av vårt framtida team?
Ansökan skickar du till vår HR Manager Angelica Ljung på mailen angelica.ljung@edwardpartners.es. Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig som är övertygad om att du kommer att passa in i vårt handplockade team. Har du frågor kontakta Angelica på ovan mail eller +46 708 71 26 72 (hon utgår från vårt kontor i Marbella men pratar svenska).