Hägersten

Radiusbacken 49

 • Antal rum 2

 • Boarea 39 kvm

 • Våning 0/4

 • Månadsavgift 2.600 SEK

 • Utgångspris

  2.925.000 SEK

  (~75.000 / kvm)

Välj informationstyp

 • JURIDISK PERSON ACCEPTERAS! Välplanerad två om 39 kvm i populära Metronomen

  JURIDISK PERSON ACCEPTERAS! I ett mycket attraktivt läge i populära Brf Metronomen finner vi denna genomgående och välplanerad lägenhet om 39 kvm med fransk balkong. Bostaden har ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar bra sociala ytor, helkaklat badrum och ett rogivande sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober, städskåp och tillhörande källarförråd. Här finns en gemensam takterrass för socialt umgänge samt en bokningsbar lokal för festliga sammankomster och en trevlig innergård. Metronomen ligger vid eftertraktade Telefonplan, ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms mest spännande och trendigaste hotspots. En kort promenad från detta trivsamma hem hittar du Svandammsparken, flertalet populära restauranger, träningsanläggningar och kommunikationer i form av Telefonplans T-bana som tar dig till Stockholms innerstad på mindre än 15 minuter.

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  2.600 SEK, inkl. Inkl. värme, kallvatten, bredband (Comhem 1000/1000) och digital-tv grundutbud

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft

  Fönster

  3-glas

 • JURIDISK PERSON ACCEPTERAS! I ett mycket attraktivt läge i populära Brf Metronomen finner vi denna genomgående och välplanerad lägenhet om 39 kvm med fransk balkong. Bostaden har ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar bra sociala ytor, helkaklat badrum och ett rogivande sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober, städskåp och tillhörande källarförråd. Här finns en gemensam takterrass för socialt umgänge samt en bokningsbar lokal för festliga sammankomster och en trevlig innergård. Metronomen ligger vid eftertraktade Telefonplan, ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms mest spännande och trendigaste hotspots. En kort promenad från detta trivsamma hem hittar du Svandammsparken, flertalet populära restauranger, träningsanläggningar och kommunikationer i form av Telefonplans T-bana som tar dig till Stockholms innerstad på mindre än 15 minuter.

  HALL
  En ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Ekparkettgolv, vitmålade väggar och behandlad träsockel förgyller ytskiktet i detta utrymme. Direkt access till bostadens rogivande sovrum samt förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och städskåp.

  KÖK
  Ett funktionellt kök i öppen planlösning mot vardagsrum där en matplats med enkelhet förenar de båda ytorna. Materialval i vita släta luckor, bänkbelysning i form av en ledlist, vitt kakel som stänkskydd och bänkskiva i laminat. Fullgod maskinell utrustning i kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, häll med integrerad styrning och ugn.

  VARDAGSRUM
  Som resterande av bostaden präglas denna sociala yta av ekparkettgolv, fönsterbänkar i sten och vitmålade väggar. Du kan med enkelhet möblera vardagsrummet med soffgrupp, soffbord och övrigt möblemang för att förgylla bostadens sociala yta. Bostadens väl tilltagna fönsterpartier och franska balkong ger ett naturligt ljusinsläpp.

  SOVRUM
  I anslutning till hallen finner ni bostadens rogivande sovrum med plats för fullstor säng, sängbord och annan matchande inredning. Ytskikten består av ekparkettgolv, vitmålade väggar och behandlad träsockel samt naturligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

  BADRUM
  Välplanerat badrum med stilrent grått klinkergolv, helkaklade vita väggar och vitmålat våtrumstak. Utrustad med spotlights i tak och praktiskt spegelskåp. I övrigt består utrustningen av wc-stol, handfat med underliggande kommod, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

  ÖVRIGT
  -Till lägenheten medföljer ett källarförråd.
  -Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras separat.

  OMGIVNING
  En kort promenad från detta trivsamma hem hittar du Svandammsparken, flertalet populära restauranger så som Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, livsmedelsbutiker och träningsanläggningar. Från Telefonplan/Midsommarkransen når man med en kort cykeltur/promenad Vinterviken med fina bad från stenklippor under sköna sommardagar, vackra promenadstråk, trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken. Bostaden ligger nära Telefonplans T-bana och du tar dig till bland annat Slussen på ca 10 minuter och Stockholms City på mindre än 15 minuter.

 • Förening BRF Metronomen
  Andelstal 0,47%

  Brf Metronomen är en äkta förening som bildades 2015 och kommer vid 2020 bestå av två flerbostadshus med totalt 188 bostadsrättslägenheter och en lokal. Metronomen ligger vid eftertraktade Telefonplan, ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms mest spännande och trendigaste hotspots. Här blandas modern arkitektur med historiska byggnader till levande och inbjudande kvarter. Innerstan nås på bara 10 minuter med tunnelbanan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  -Trivsam innergård med gräsmatta, blommor och gångytor.
  -Barnvagns- och rullstolsförråd.
  -Cykelförråd med ca 350 cykelplatser.
  -Gemensam takterrass.
  -Bokningsbar lokal på taket.
  -Parkeringsgarage med ca 98 parkeringsplatser.

  GENOMFÖRDA OCH PLANERADE RENOVERINGAR
  Fastigheten kommer vara nyuppförd vid tillträde och därav ligger inga planerade renoveringar i närtid.

  TV OCH BREDBAND
  ComHem levererar bredband (1000/1000) och digital-tv (grundutbudet). Både bredband och digital-tv ingår i månadsavgiten.

  PARKERING
  Parkeringsgarage under mark i 3 våningsplan med ca 98 parkeringsplatser. Till parkeringsplatserna kommer det råda separat kö.

  TAKTERRASS
  -Att bo på mindre yta är en utmaning när man ibland vill bjuda hem större sällskap. Därför finns en lokal i direkt anslutning till takterrassen som de boende kan abonnera för festliga sammankomster. Lokalen planeras att inredas med pentry, wc samt trevliga bord och stolar.
  -Takterrassen beläggs med trätrall och omges av pinnräcke. Terrassen kan disponeras av de boende i huset samt med fördel i samband med att gemensamhetslokalen hyrs.

  ÖVRIGT
  -Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras separat.
  -Informationen är tagen från den ekonomiska planen.
  -Juridisk person accepteras.
  -Delat ägande accepteras.

 • Projektbroschyr-Metronomen

  Stadgar

  Ekonomisk plan

Planerade visningar

 • Vardagsrum (Referensbild)

 • Vardagsrum (Referensbild)

 • Takterrass (Referensbild)

 • Fasad (Referensbild)

 • Planritning

Intresseanmälan