Hägersten

Radiusbacken 31

 • Antal rum 1

 • Boarea 30 kvm

 • Biarea 18 kvm

 • Våning 2/4

 • Månadsavgift 2.000 SEK

 • Utgångspris

  2.775.000 SEK

  (~92.500 / kvm)

Välj informationstyp

 • Troligtvis Metronomens bästa etta med terrass om ca 18 kvm i sydvästligt solläge

  Bli först att flytta in i Brf Metronomens troligtvis bästa etta som karaktäriseras av stora fönsterpartier med fantastiskt ljusflöde. Projektet ligger ett stenkast från Telefonplan och är ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms trendigaste bostadsområde med en stor gemensam takterrass, tillträde den 11 mars 2020. Denna etta har en väldisponerad planlösning och en terrass om hela 18 kvm i sydvästligt solläge, välkommen att längta hem!

  Bli först att flytta in i Brf Metronomens troligtvis bästa etta som karaktäriseras av stora fönsterpartier med fantastiskt ljusflöde. Projektet ligger ett stenkast från Telefonplan och är ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms trendigaste bostadsområde med en stor gemensam takterrass, tillträde den 11 mars 2020. Denna etta har en väldisponerad planlösning och en terrass om hela 18 kvm i sydvästligt solläge, välkommen att längta hem!

  Kontakta ansvarig mäklare Edward Melki för mer information, 070 480 11 71.

  HALL
  En ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. En mörkgrå klinker och vitmålade väggar förgyller ytskiktet i detta utrymme som leder en vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

  KÖK
  Ett funktionellt kök i öppen planlösning mot vardagsrum där en matplats med enkelhet förenar de båda ytorna. Materialval i vita släta luckor, bänkbelysning i form av en ledlist, vitt kakel som stänkskydd och bänkskiva i laminat. Fullgod maskinell utrustning i kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll med integrerad styrning och varmluftsugn.

  ALLRUM
  Som resterande av bostaden präglas denna sociala yta av trestavig-ekparkett, ståtliga fönsterbänkar i sten och vitmålade väggar. Du kan med enkelhet möblera allrummet med en normalstor säng och med lite kreativitet övrigt möblemang för att förgylla bostadens sociala yta. Tack vare att bostaden är belägen i sydvästligt solläge och på andra våning så skänker de väl tilltagna fönsterpartierna ett fantastiskt ljusflöde från morgon till kväll.

  TERRASS
  I anslutning till allrummet finner ni bostadens hjärta, den fantastiska terrassen om cirka 18 kvm i sydvästligt solläge. Plats för utomhusmöblemang, grillutrustning och grönska där möjligheten finns att avnjuta både mysiga frukostmorgnar och fina sommarkvällar, tack vare solläget är det sol från morgon till kväll.

  BADRUM
  Välplanerat badrum med stilrent grått klinkergolv med elburen värme, helkaklade vita väggar och vitmålat våtrumstak. Utrustad med spotlights i tak och praktiskt spegelskåp. I övrigt består utrustningen av WC, handdukstork, handfat med underliggande kommod, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

  ÖVRIGT
  - Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 1 - 2 kvm.
  - SSM reserverar sig för att ändringar kan komma att ske.
  - Planerat tillträde 11 Mars 2020.
  - Extra tillval från tillvalslistan: Mörkgrå klinker i hallen, mikrovågsugn, handdukstork och elburen golvvärme i badrummet till ett värde om totalt 15 800 kr.

  OMGIVNING
  En kort promenad från detta trivsamma hem hittar du Svandammsparken, flertalet populära restauranger så som Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, livsmedelsbutiker och träningsanläggningar. Från Telefonplan/Midsommarkransen når man med en kort cykeltur/promenad Vinterviken med fina bad från stenklippor under sköna sommardagar, vackra promenadstråk, trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken. Bostaden ligger nära Telefonplans T-bana och du tar dig till bland annat Slussen på ca 10 minuter och Stockholms City på mindre än 15 minuter.

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  2.000 SEK, Inkl. värme, kallvatten, bredband (Comhem 1000/1000) och digital-tv grundutbud

  Boarea

  30 kvm

  Biarea

  18 kvm

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft

  Fönster

  3-glas

 • Förening BRF Metronomen
  Andelstal 0,36%

  Brf Metronomen är en äkta förening som bildades 2015 och kommer vid 2020 bestå av två flerbostadshus med totalt 188 bostadsrättslägenheter och en lokal. Metronomen ligger vid eftertraktade Telefonplan, ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms mest spännande och trendigaste hotspots. Här blandas modern arkitektur med historiska byggnader till levande och inbjudande kvarter. Innerstan nås på bara 10 minuter med tunnelbanan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  - Trivsam innergård med gräsmatta, blommor och gångytor.
  - Barnvagns- och rullstolsförråd.
  - Cykelförråd med ca 350 cykelplatser.
  - Gemensam takterrass.
  - Bokningsbar lokal på taket.
  - Parkeringsgarage med ca 98 parkeringsplatser.

  GENOMFÖRDA OCH PLANERADE RENOVERINGAR
  Fastigheten kommer vara nyuppförd vid tillträde och därav ligger inga planerade renoveringar i närtid.

  TV OCH BREDBAND
  ComHem levererar bredband (1000/1000) och digital-tv (grundutbudet). Både bredband och digital-tv ingår i månadsavgiten.

  PARKERING
  Parkeringsgarage under mark i 3 våningsplan med ca 98 parkeringsplatser. Till parkeringsplatserna kommer det råda separat kö.

  TAKTERRASS
  - Att bo på mindre yta är en utmaning när man ibland vill bjuda hem större sällskap. Därför finns en lokal i direkt anslutning till takterrassen som de boende kan abonnera för festliga sammankomster. Lokalen planeras att inredas med pentry, wc samt trevliga bord och stolar.
  - Takterrassen beläggs med trätrall och omges av pinnräcke. Terrassen kan disponeras av de boende i huset samt med fördel i samband med att gemensamhetslokalen hyrs.

  ÖVRIGT
  - Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras separat.

 • Projektbroschyr-Metronomen

  Stadgar

  Ekonomisk plan

Planerade visningar

 • Fasad

 • Vardagsrum

 • Kök

 • Takterrass

 • Planlösning

Intresseanmälan