Östermalm

Tyskbagargatan 9

 • Antal rum 2

 • Boarea 52 kvm

 • Våning 0/4

 • Månadsavgift 2.447 SEK

 • Acceptpris

  6.500.000 SEK

  (~125.000 / kvm)

Välj informationstyp

 • Nyrenoverad sekelskiftestvåa om 52 kvm i hjärtat av Östermalm!

  ACCEPTERAT PRIS 6 500 000 KR!
  På Tyskbagargatan 9 i hjärtat av Östermalm finns nu möjligheten att förvärva denna totalrenoverade sekelskiftestvåa om 52 kvm med stora speglade fönster i fil som skänker bostaden ett otroligt ljusflöde högt i tak, bröstpaneler, taklister som tillsammans med de väl valda materialvalen bidrar till en känsla utöver det vanliga. Stilrent kök i neutrala färger, ett rogivande sovrum med platsbyggd förvaringslösning och ett exklusivt badrum i microcement. Här bor du i ett mycket attraktivt område på Östermalm med närhet till grönområden, trevliga restauranger, butiker och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  2.447 SEK, Inkl värme och VA

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  1900

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

 • På Tyskbagargatan 9 i hjärtat av Östermalm finns nu möjligheten att förvärva denna totalrenoverade sekelskiftestvåa om 52 kvm med stora speglade fönster i fil som skänker bostaden ett otroligt ljusflöde högt i tak, bröstpaneler, taklister som tillsammans med de väl valda materialvalen bidrar till en känsla utöver det vanliga. Stilrent kök i neutrala färger, ett rogivande sovrum med platsbyggd förvaringslösning och ett exklusivt badrum i microcement. Här bor du i ett mycket attraktivt område på Östermalm med närhet till grönområden, trevliga restauranger, butiker och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

  HALL
  En välkomnande hall med bra takhöjd, goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober i mörk kulör som sträcker sig längs med hallen. Ytskikten består av vitmålade väggar och tak, mörk fiskbensparkett, detaljer i mörk kulör som är genomgående i hela bostaden.

  KÖK
  Välplanerat och totalrenoverat kök med luckor i vitt, stänkskydd och bänkskiva i ljus sten komposit, praktiska över- och underskåp med god förvaring samt inbyggda spotlights i tak. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, gasspis och köksfläkt

  BADRUM
  Nyrenoverat badrum med väggar och golv i microcement med svarta detaljer. Dusch bakom vikbar vägg i glas, vägghängd wc-stol, handfat med underliggande kommod i grått med förvaring, limmad spegel som sträcker sig längs med väggen.

  VARDAGSRUM
  Spatiöst vardagsrum med två stora fönsterpartier med djupa speglade nischer i fil som ger ett spektakulärt ljusinsläpp. Vackra taklister, högt i tak, bröstpaneler och elementskydd i mörk kulör. Given plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Ytskikten består av mörk fiskbensparkett och vitmålade väggar.

  SOVRUM
  Rogivande sovrum med bra ljusflöde från två stora fönster med djupa speglade nischer. Given plats för säng med tillhörande möblemang. Ytskikten består av vackra taklister, mörk fiskbensparkett och vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderob mörk kulör med svarta handtag.

  ÖVRIGT
  -Till lägenheten medföljer ett rymligt källarförråd.
  -Bostaden totalrenoverades 2020.

  OMGIVNING
  Perfekt Östermalmsadress med närhet till såväl Stureplans folkliv som Djurgårdens strövområden gör detta till ett mycket attraktivt boende för alla storstadsromantiker. Rakt över gatan ligger den omåttligt populära Halv grek plus turk och på parallella Karlavägen ligger Karla Café, Foam och Tössebageriet på rad. Fastigheten ligger ett stenkast från Humlegårdens grönområde, närhet till Lill-Jansskogen, Karlaplan, vackra Djurgården samt butiker och mataffärer inom bekvämt avstånd. Här finns även allt i kommunikationsväg, både bussar och tunnelbana, runt hörnet.

 • Förening Brf Tjädern 6
  Andelstal 3,733%

  Brf Tjädern 6 är en äkta förening som bildades 2002. Föreningen upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt samt två hyreslägenheter och en lokal om 231 kvm. Föreningen äger marken.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  -Tvättstuga finns tillgängligt i källarplan
  -Innergård

  GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
  2006 - Takbyte
  2006 - Ny fjärrvärmecentral
  2009 - Totalrenovering av ytterfasad
  2010 - Relining av stammar
  2016 - Upprustning av trapphus
  2016 - Byte till säkerhetsdörrar
  2018 - Sophus
  2018 - Renovering av fasad mot innergård
  2019 - Stamspolning
  2019 - Renovera fönster mot gatan (under våren)
  2019 - Upprustning av gården avseende grönytor


  TV OCH BREDBAND
  Leverantör för tv och bredband är Comhem. Avtal tecknas separat av medlemmarna.

  PARKERING
  Parkering sker på gatan och tillstånd för boendeparkering ansöks hos Trafikkontoret tel: 08-508 263 00 eller på www.stockholm.se/parkering.

  ÖVRIGT
  - Föreningen har nyligen sänkt avgifterna med 7,5%. För närvarande finns inga planer på avgiftsförändringar.

 • Årsredovisning 2018-19

  Energideklaration

  Stadgar

Planerade visningar

 • Alternativ planritning

Intresseanmälan