Norrmalm/City

Olof palmes gata 12, 1 tr

 • Antal rum 4

 • Boarea 78 kvm

 • Våning 1/6

 • Månadsavgift 3.754 SEK

 • Utgångspris

  7.195.000 SEK

  (~92.244 / kvm)

Välj informationstyp

 • Perfekta fyran mitt i city!

  Missa inte chansen att kunna förvärva en helt fantastisk lägenhet med ett utmärkt läge mitt i City! Optimalt planerad med ett fantastiskt ljusflöde, två franska balkonger, stilfulla industridörrar i glas i flertal av rummen, rogivande sovrum, exklusivt badrum med tvättmaskin, praktisk gäst-wc, socialt vardagsrum rum och ett hemtrevligt kök gör detta till en oslagbar fyra. Perfekt belägen i attraktiva kvarter med citys ljuva puls och utmärkta kommunikationer runt knuten. Detta tillfälle kommer sällan. Välkommen till dina drömmars boende!

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  3.754 SEK, inkl. värme, VA & bredband.

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  1938

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

 • Missa inte chansen att kunna förvärva en helt fantastisk lägenhet med ett utmärkt läge mitt i City! Optimalt planerad med ett fantastiskt ljusflöde, två franska balkonger, stilfulla industridörrar i glas i flertal av rummen, rogivande sovrum, exklusivt badrum med tvättmaskin, praktisk gäst-wc, socialt vardagsrum rum och ett hemtrevligt kök gör detta till en oslagbar fyra. Perfekt belägen i attraktiva kvarter med citys ljuva puls och utmärkta kommunikationer runt knuten. Detta tillfälle kommer sällan. Välkommen till dina drömmars boende!

  HALL
  En inbjudande hall men grått klinkergolv och vita väggar som ger ett rymligt intryck. Kompletterat med en hatthylla och rymlig garderob för avhängning utav ytterkläder. Från hallen leds du genom en lång korridor till bostadens samtliga rum.

  GÄST-WC
  Praktisk gäst-wc med väggar kaklade i Carrera marmor och mönstrat kakel på golv med golvvärme.
  Utrustat med WC, handfat i porslin med underliggande kommod med förvaring samt handdukshängare. Spotlights i tak.

  VARDAGSRUM
  Rymligt vardagsrum med generöst fönsterparti och dörr ut till fransk balkong erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en härlig rymd tillsammans med snygga dörrar i industriglas som separerar vardagsrummet från kök och hall. Lättmöblerad yta med gott om plats för soffgrupp, soffbord och tv. Vackert parkett på golv och ljusa väggar.

  KÖK
  Välplanerat kök med stilsäker interiör och gedigen arbetsbänk i Carrera marmor. God förvaring i praktiska skåp med vita fronter och bra arbetsyta gör köket fulländat. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys och diskmaskin, ugn, mikro, gasspis, fläkt samt diskho. Här ryms ett matbord invid stort fönster som ger köket ett underbart ljusinsläpp.

  ARBETSRUM
  Invid hallen öppnas industridörrar i glas upp mot vad som idag disponeras som arbetsrum. Kan disponeras som barnrum eller extra sovrum. Dörr öppnar upp till härlig fransk balkong. Vita väggar och parkettgolv.

  SOVRUM 2
  Den röda tråden följs i detta sovrum med ljust parkettgolv och vita väggar. Plats för säng och förvaringsmöblering.

  MASTER BEDROOM
  I det största sovrummet i lägenheten hittar man återigen det vackra parkettgolvet, vita väggar och ett stort fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. Rummet erbjuder utrymme för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och garderober om så önskas.

  BADRUM
  Ett modernt och kvadratsmart badrum med stilren klinker och kakel i grå nyans. Förutom wc finns det en hörndusch med hand samt takdusch, ett rymligt handfat med tillhörande kommod samt ett ovanhängande spegelskåp med integrerad belysning och gott om förvaring. Genomgående hög nivå i såväl funktion som utformning med högkvalitativa bekvämligheter bestående av tvättmaskin och handdukstork. Spotlights i tak och härlig golvvärme.

  ÖVRIGT
  - Bostaden disponeras idag som en 4 rok (3 rok enligt föreningens lägenhetsregister)
  - Ett obligatoriskt tillägg om 149 kr/mån tillkommer för kabel-tv.
  - Till bostaden hör ett källarförråd.

  OMRÅDE
  Toppläge i Vasastan/Norrmalm på populära Olof Palmes gata. Ett avskilt men citynära läge med ljuvlig puls med direkt närhet till shopping, gym, restauranger, caféer, nöjen, mataffärer och all service. Utanför porten finns trevliga bageriet Le Violon Dingue. Runt hörnet finns Drottninggatans populära gågata och Hötorget med dess saluhall, biograf, Kulturhuset, Stadsteatern mm. Centralbadet med dess grönskande gård finns i anslutning till fastigheten, en oas mitt i stan. I närheten ligger flera trevliga grönområden så som Tegnérlunden och Observatorielunden. I området finns goda kommunikationer tack vare närhet till både Hötorgets och Rådmansgatans tunnelbanestationer. Dessutom är det gångavstånd till T-centralen där alla typer av kommunikationer finns, såsom pendeltåg, tunnelbanans alla linjer, in- och utrikeståg, Arlanda express och busskommunikationer.

 • Förening Brf Tranhalsen 9
  Andelstal 3,2166%

  Brf Tranhalsen 9 är en oäkta bostadsrättsförening som bildades 2003 och består av 50 lägenheter med bostadsrätt, 1 hyresrätt och 6 lokaler. Fastigheten färdigställdes 1938. Förening äger fastigheten och marken innehas med äganderätt.

  GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
  2019 En renovering av ventilationssystemet i köket på Kol & Kox har åtgärdats.
  2018 Ny undercentral, fjärrvärme
  2017 Trapphus, helrenovering och målning
  2015 Elstigare/elledningar(3-fas), ny undercentral
  2015 OVK-Besiktning
  2014 Hiss(renoverad)
  2014 Yttertak (nytt)
  2014 Ventilation( Nytt system med fläktar)
  2012 Tvättstuga (Helrenoverade)
  2011 Balkonger ( Helrenoverade)
  2011 Fasad
  2007 Fönster
  2007 Säkerhetsdörrar
  2004 Stambyte
  1999 Stambyte

  KOMMANDE RENOVERINGAR
  Föreningen planerar att byta entrédörrarna under snar framtid.
  Inga andra renoveringar finns planerade.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  - Tvättstuga
  - Cykelförråd

  PARKERING
  Föreningen disponerar inte några garage- eller parkeringsplatser. Boendeparkering finns på gatan. Tillstånd ansöks hos Trafikkontoret tel: 08-508 263 00 eller på www.stockholm.se/parkering

  BREDBAND/TV
  Comhem, basutbudet tillkommer som en obligatorisk avgift om 149 kr.

  ÖVRIGT
  Till bostaden tillhör ett källarförråd.
  Alla större renoveringar som ombyggnationer och genomgripande förändringar i lägenheterna måste godkännas av styrelsen.
  Inga planerade avgiftshöjningar enligt föreningen 2020-12-11.
  Juridisk person beviljas inte som medlemmar i föreningen.
  Delat godkännande accepteras.

 • Energideklaration

  Brf Tranhalsen9 stadgar

  Årsredovisning 2019

Planerade visningar

Intresseanmälan