Norrmalm/Vasastan

Rådmansgatan 46, 4 tr

 • Antal rum 1

 • Boarea 22 kvm

 • Våning 4/6

 • Månadsavgift 1.455 SEK

 • Accepterat pris

  2.775.000 SEK

  (~126.136 / kvm)

Välj informationstyp

 • Kvadratsmart studiolägenhet med optimal planlösning!

  FÖRST TILL KVARN - ACCEPTERAT PRIS! Kvadratsmart studiolägenhet med optimal planlösning. Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti och genomgående parkettgolv i ljus nyans. Smakfullt badrum, modernt sängskåp och ett ändamålsenligt kök i form av ett köksskåp är endast ett urval av denna bostads många praktikaliteter. Kompakt boende när det är som bäst, dessa egenskaper är endast ett smakprov av vad som gör denna bostad till en oöverträfflig studiolägenhet. Idealiskt läge på Norrmalm i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls och goda kommunikationer. Välkommen till Rådmansgatan 46, välkommen hem.

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  1.455 SEK, Inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  1959

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

  Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft

  Fönster

  2-glas

 • FÖRST TILL KVARN - ACCEPTERAT PRIS! Kvadratsmart studiolägenhet med optimal planlösning. Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti och genomgående parkettgolv i ljus nyans. Smakfullt badrum, modernt sängskåp och ett ändamålsenligt kök i form av ett köksskåp är endast ett urval av denna bostads många praktikaliteter. Kompakt boende när det är som bäst, dessa egenskaper är endast ett smakprov av vad som gör denna bostad till en oöverträfflig studiolägenhet. Idealiskt läge på Norrmalm i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls och goda kommunikationer. Välkommen till Rådmansgatan 46, välkommen hem.

  HALL
  Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av två funktionella platsbyggda garderober. Nätt klinkergolv i mörk nyans, vitmålade väggar som leder en vidare till bostadens allrum och köksdel. Från hallen har du även access till badrummet.

  ALLRUM
  Kvadratsmart rum med ett fantastiskt ljusflöde från väl tilltaget fönsterparti. Genom funktionella och stilrena köksskåp samt ett modernt sängskåp går ingen yta förlorad. Genomgående parkettgolv i ljus nyans, vita väggar med utrymme för en mindre matplats och goda förvaringsmöjligheter för köksutrustning. Köksdelens maskinella utrustning består av diskmaskin, spishäll, integrerad kyl/frys och varmluftsugn. Självklar plats för sittgrupp intill det högresta fönsterpartiet.

  BADRUM
  Smakfullt badrum med kakel och klinker i naturliga nyanser. Duschhörna intill behändig handdukstork, handfat med underliggande kommod, spegelskåp, wc-stol samt spotlights i taket.

  ÖVRIGT
  -Till lägenheten medföljer ett källarförråd.
  -Giltighetstiden för energideklaration har gått ut.
  -Lägenheten är enligt mätbevis 22 kvm.

  OMGIVNING
  Denna bostad ligger i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls, charmiga butiker och flertalet restauranger. Humlegården och Lill-Jansskogen ett stenkast bort såväl som Djurgården på gångavstånd som erbjuder mysiga promenadstråk, bad, vacker natur och kultur. Goda kommunikationer med närhet till tunnelbanans röda och gröna linje samt flertalet stadsbussar som gör det enkelt att nå stadens alla hörn. Ordentrappans utmärkta läge med promenadavstånd till Stureplan liksom Östermalmstorg gör detta till ett kvarter att trivas i.

 • Förening Brf Studio Apt. 46
  Andelstal 1,091%

  Brf Studio Apt. 46 är en äkta förening som bildades 2012 och förvärvade fastigheten 2012. Föreningen äger marken och består av 63 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Man innehar även tre hyresrättslokaler.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  -Tvättstuga.
  -Innergård.
  -Cykelförråd.
  -Möblerad terrass.
  -Takbar utrustad med buteljkylare.

  GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
  2014 - Fastighetens tak har målats och ett värmesystem för att förhindra istappar och snöras har installerats.
  2012 – Omfattande renovering av hela fastigheten med byte av avloppsstammar och el-stigar.

  PLANERADE RENOVERINGAR
  Inga omfattande renoveringar är planerade för närvarande.

  TV OCH BREDBAND
  Kabel-TV levereras genom ComHem och grundutbudet ingår i avgiften. Bredbandet levereras genom ComHem med hastigheten 100 mbt/s och ingår i avgiften.

  PARKERING
  Föreningen disponerar ett parkeringsgarage med 12 garageplatser, samtliga är uthyrda och kötiden varierar men minst ett år. 2500 kr/mån för medlemmar i föreningen.

  ÖVRIGT
  -Delat ägande accepteras.
  -Juridisk person godkännes ej som köpare. Enligt stadgarna finns möjligheten, men på grund av att föreningen inte vill riskera att komma närmre gränsen till oäkta kommer inte juridisk person accepteras som köpare.
  -Andrahandsuthyrning är belagd med avgift på 10 % av prisbasbeloppet, endast fysisk person godkännes och högst ett år åt gången.
  -Det finns för närvarande inga planerade avgiftsförändringar enligt föreningen.
  -Föreningen har en trevlig hemsida http://studioapt.se/.

 • Stadgar

  Energideklaration

  Årsredovisning 2019

Planerade visningar

 • Allrum

 • Allrum

 • Köksskåp

 • Allrum

 • Allrum

 • Köksskåp

 • Köksskåp

 • Allrum

 • Detaljbild

 • Badrum

 • Entré

 • Fasad

 • Planritning

Intresseanmälan