Norrmalm/Vasastan

Rådmansgatan 46, 2 tr

 • Antal rum 1,5

 • Boarea 32 kvm

 • Våning 2/6

 • Månadsavgift 1.875 SEK

 • Accepterat pris

  3.575.000 SEK

  (~111.719 / kvm)

Välj informationstyp

 • FÖRST TILL KVARN - ACCEPTERAT PRIS! Yteffektiv 1,5 med optimal planlösning!

  FÖRST TILL KVARN - ACCEPTERAT PRIS! Yteffektiv 1,5 med optimal planlösning! Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från stort perspektivfönster i allrummet samt mindre fönster i köksdelen och genomgående parkettgolv i ljus nyans. Helkaklat badrum, rymlig hall, klädkammare, praktisk sovalkov och ett ändamålsenligt kök är endast ett urval av denna bostads många praktikaliteter. Kompakt boende när det är som bäst, dessa egenskaper är endast ett smakprov av vad som gör denna bostad till ett måste. Fastigheten totalrenoverades 2013 och är ett fullkomligt unikt koncept med hotellkänsla, gemensam takterrass och stor innergård med grill. Garage finns i huset. Idealiskt läge på Norrmalm i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls och goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  1.875 SEK, Inkl. Värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband.

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  1959

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

  Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft

  Fönster

  2-glas

 • FÖRST TILL KVARN - ACCEPTERAT PRIS! Yteffektiv 1,5 med optimal planlösning! Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti i allrummet samt mindre fönster i köksdelen och genomgående parkettgolv i ljus nyans. Helkaklat badrum, rymlig hall, klädkammare, praktisk sovalkov och ett ändamålsenligt kök är endast ett urval av denna bostads många praktikaliteter. Kompakt boende när det är som bäst, dessa egenskaper är endast ett smakprov av vad som gör denna bostad till ett måste. Fastigheten totalrenoverades 2013 och är ett fullkomligt unikt koncept med hotellkänsla, gemensam takterrass och stor innergård med grill. Garage finns i huset. Idealiskt läge på Norrmalm i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls och goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  HALL
  Välkomnande och stor hall med fantastiska avhängningsmöjligheter i form av platsbyggd garderob samt utrymme för hatthylla och skoställ innanför dörren. Vitmålade väggar och stengolv i mörk nyans.

  BADRUM
  Helkaklat badrum med vita och ljusblå kakelplattor på väggarna samt ljusblå klinker. Badrumsutrustningen består av dusch med vikbara duschväggar, handfat med underliggande kommod i vitt för praktisk förvaring, spegelskåp och wc-stol. Belysningen består av spotlights i taket.

  ALLRUM
  Kvadratsmart allrum med ett fantastiskt ljusflöde stort perspektivfönster som vetter mot den trevliga innergården. Här går ingen kvadratmeter förlorad med naturlig plats för soffgrupp med tillhörande bord, matplats för sociala tillställningar samt den praktiska sovalkoven med möjligheten att skapa en minitvåa! Vitmålade väggar, genomgående parkettgolv i mörk nyans i kombination med goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda klädkammaren gör detta allrummet komplett.

  KÖK
  Funktionellt och yteffektivt kök som uppfyller sitt syfte med mindre fönster mot innergården. Här finns goda arbetsytor ovan arbetsbänk i grått och kaklat stänkskydd i grått tillsammans med vita stilrena köksluckor med gott om förvaring. Den maskinella utrustningen i rostfritt består av mikrovågsugn och ugn från Siemens, diskmaskin, spishäll med ovanhängande fläkt samt kombinerad kyl/frys.

  ÖVRIGT
  -Giltighetstiden för energideklarationen har gått ut.
  -Till lägenheten medföljer ett källarförråd.
  -Uppgiften om yta och antal rum baseras på uppgifter från ekonomisk plan och grunddokument i föreningen. Uppgiften kan ej garanteras vara helt tillförlitlig och det åligger därför av mottagaren av uppgiften att själv kontrollera riktigheten.

  OMGIVNING
  Denna bostad ligger i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls, charmiga butiker och flertalet restauranger. Humlegården och Lill-Jansskogen ett stenkast bort såväl som Djurgården på gångavstånd som erbjuder mysiga promenadstråk, bad, vacker natur och kultur. Goda kommunikationer med närhet till tunnelbanans röda och gröna linje samt flertalet stadsbussar som gör det enkelt att nå stadens alla hörn. Ordentrappans utmärkta läge med promenadavstånd till Stureplan liksom Östermalmstorg gör detta till ett kvarter att trivas i.

 • Förening Brf Studio Apt. 46
  Andelstal 1,407%

  Brf Studio Apt. 46 är en äkta förening som bildades 2012 och förvärvade fastigheten 2012. Föreningen äger marken och består av 63 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Man innehar även tre hyresrättslokaler.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  -Tvättstuga.
  -Innergård.
  -Cykelförråd.
  -Möblerad terrass.
  -Takbar utrustad med buteljkylare.

  GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
  2014 - Fastighetens tak har målats och ett värmesystem för att förhindra istappar och snöras har installerats.
  2012 – Omfattande renovering av hela fastigheten med byte av avloppsstammar och el-stigar.

  PLANERADE RENOVERINGAR
  Inga omfattande renoveringar är planerade för närvarande.

  TV OCH BREDBAND
  Kabel-TV levereras genom ComHem och grundutbudet ingår i avgiften. Bredbandet levereras genom ComHem med hastigheten 100 mbt/s och ingår i avgiften.

  PARKERING
  Föreningen disponerar ett parkeringsgarage med 12 garageplatser, samtliga är uthyrda och kötiden varierar men minst ett år. 2500 kr/mån för medlemmar i föreningen.

  ÖVRIGT
  -Delat ägande accepteras.
  -Juridisk person godkännes ej som köpare. Enligt stadgarna finns möjligheten, men på grund av att föreningen inte vill riskera att komma närmre gränsen till oäkta kommer inte juridisk person accepteras som köpare.
  -Andrahandsuthyrning är belagd med avgift på 10 % av prisbasbeloppet, endast fysisk person godkännes och högst ett år åt gången.
  -Det finns för närvarande inga planerade avgiftsförändringar enligt föreningen.
  -Föreningen har en trevlig hemsida http://studioapt.se/.

 • Stadgar

  Energideklaration

  Årsredovisning 2019

Planerade visningar

 • Allrum

 • Kök

 • Allrum

 • Hall

 • Allrum

 • Allrum

 • Allrum

 • Allrum

 • Kök

 • Kök

 • Allrum

 • Sovalkov

 • Sovalkov/Allrum

 • Badrum

 • Entré

 • Fasad

 • Planritning

Intresseanmälan