Östermalm

Melodislingan 48

 • Antal rum 2

 • Boarea 40,5 kvm

 • Våning 2/6

 • Månadsavgift 3.971 SEK

 • Accepterat pris

  4.700.000 SEK

  (~116.049 / kvm)

Välj informationstyp

 • Nyproducerad bostad med hotellkänsla!

  Accepterat pris! Välkomna till denna hemtrevliga bostad med hotellkänsla och service i världsklass med genomgående hög standard. Socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, harmoniskt sovrum och med flertal stora fönster som ger lägenheten ett vackert ljus. Här finner man lättmöblerade ytor, genomgående ekparkettgolv, modernt kök med väl valda materialval och gott om plats för matsalsbord för trevliga middagsbjudningar. I föreningen finns garage och en fantastisk stor lounge om totalt 600 kvm med festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. Här bor du i ett område med gångavstånd till Östermalms butiker, restauranger och caféer och runt hörnet finns Lilljansskogen och närhet till vackra Djurgården. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tunnelbana. Välkommen att trivas!

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  3.971 SEK, inkl. uppvärmning, vatten, basutbud TV samt Plusservice bas.

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  2020

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

 • Välkomna till denna hemtrevliga bostad med hotellkänsla och service i världsklass med genomgående hög standard. Socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, harmoniskt sovrum och med flertal stora fönster som ger lägenheten ett vackert ljus. Här finner man lättmöblerade ytor, genomgående ekparkettgolv, modernt kök med väl valda materialval och gott om plats för matsalsbord för trevliga middagsbjudningar. I föreningen finns garage och en fantastisk stor lounge om totalt 600 kvm med festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. Här bor du i ett område med gångavstånd till Östermalms butiker, restauranger och caféer och runt hörnet finns Lilljansskogen och närhet till vackra Djurgården. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tunnelbana. Välkommen att trivas!

  Hall
  Trevlig och välkomnande hall med klinkergolv i ljusgrå granitkeramik och ljusa väggar med direkt anslutning till bostadens alla rum. Gott om förvaring i inbyggd garderob. Säkerhetsdörr.

  Badrum
  Fräscht och stilrent badrum med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golv. Generösa avlastningsytor gör badrummet funktionellt och rymligt. Här finns all praktisk utrustning som kan tänkas behövas så som WC, duschhörna, limmad spegel med belysning, handduksstång, tvättställ med tillhörande kommod och kombitvättmaskin från Miele.

  Vardagsrum
  Socialt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger en känsla av rymd och ljus vilket gör detta till en trevlig plats att umgås på tillsammans med vänner och familj. Luftiga och lättmöblerade ytor med mattlackad enstavsparkett i ek, vitmålade väggar och generöst utrymme för möblemang skänker vardagsrummet en trivsam och social karaktär.

  Kök
  Modernt kök med släta luckor, bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit från Silestone. Gott om förvaringsmöjligheter i skåp över och under arbetsbänk. Utrustat med energisnåla vitvaror från Miele med induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn, mikro, integrerad fläkt samt kyl och frys. Ett socialt och trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum.

  Sovrum
  Rogivande sovrum med vitmålade väggar och tak samt mattlackad enstavsparkett i ek. Här finns plats för säng och önskad möblering samt goda förvaringsmöjligheter i garderob med vita praktiska skjutdörrar inrett med hylla och klädstång.

  Övrigt
  - Källarförråd tillkommer bostaden
  - Fransk balkong
  - Tillträde beräknas ske v 20, år 2020
  - För fler bilder samt information om projektet besök https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/stockholm/ostermalm/svea-symfoni/

  Område
  Ett område med endast några få minuters promenad till Östermalms oändliga utbud av shopping, kultur, restauranger och mysiga caféer. Goda kommunikationer med T-bana (Stadion) bara några minuter bort och underbara promenadstråk i Lill-jansskogen och en kort promenad hemifrån finns vackra Djurgården.

 • Förening Brf Svea Serenad
  Andelstal 0,4037%

  Brf Svea Serenad är en äkta förening som består av 4 byggnader, fyra trapphus med 6 våningar och underliggande garage. Sammanlagt 129 bostadsrättslägenheter. En förening med tillgång till bland annat gym, bemannad reception, lobby/lounge, fest/gemensamhetslokal, konferensrum samt övernattningslägenhet som går att hyra.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  - Lounge, festlokal, gym, kök, hotellrum & konferensrum
  - Cykelförråd / barnvagnsförråd

  PARKERING
  Bostadsrättsföreningen tillhandahåller 70 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar. Nås med hiss. Det finns tre olika typer av garageplats som kan hyras till en kostnad från 2500 kr per månad beroende av storlek och utrustning.

  FÖRENINGENS LOUNGE
  Ca 600 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. I loungens hjälper Svea Symfonis egen värd till och ser till att du trivs och kan även stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Som medlem i föreningen får du tillgång till ett unikt servicekoncept som heter Plusbolig. Ett koncept som ger dig servicen du är van vid från hotell in i ditt hem. Pluskonceptets personliga service har tagits fram för att underlätta din vardag och erbjuder:
  - Bemannad lounge
  - Värdskap – personlig service
  - Kaffe och te
  - Dagstidningar och tidskrifter
  - Gym
  - Hotellrum for uthyrning
  - Mötesrum
  - Fest-/konferenslokal med AV -utrustning med plats för cirka 40 sittande
  - Fullt utrustat kök
  - Trådlöst nätverk
  - Elcykelpool
  ingår i avgiften.

  TV/BREDBAND
  Levereras utav Telenor.

  ÖVRIGT
  - Energideklaration för byggnaden finns för närvarande inte
  - Delat ägande godkänns, minsta ägarandel 10%
  - Föreningen äger marken
  - Juridisk person kan godkännas men beslut av hela styrelsen
  - Information hämtad från föreningens ekonomiska plan samt hemsida https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/stockholm/ostermalm/svea-serenad/

 • Ekonomisk plan

  Stadgar

  Projektbroshyr

Planerade visningar

 • Planritning

Intresseanmälan