Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 9, 14 tr

 • Antal rum 1

 • Boarea 40 kvm

 • Våning 14/18

 • Månadsavgift 2.319 SEK

 • Accepterat pris

  3.800.000 SEK

  (~95.000 / kvm)

Välj informationstyp

 • Välplanerad lägenhet - magisk balkong med sol från morgon till eftermiddag!

  ACCEPTERAT PRIS!! - FÖRST TILL KVARN.
  Välplanerad lägenhet - magisk balkong med sol från morgon till eftermiddag. Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt och genomgående parkettgolv i ljus nyans. Underbart ljusinsläpp från bostadens två stora fönsterparti samt balkongdörr. Smakfullt badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong med fantastiska förutsättningar för en kopp kaffe i solen är endast ett urval av denna bostads många finesser. Bostaden är belägen på omåttligt populära Kungsholmen med all önskvärd service inom direkt närhet. Promenadavstånd till Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och grönområden liksom mysiga restauranger, caféer och bagerier. Bra kommunikationer med bussar och tunnelbana från Stadshagen. Ett vackert och välplanerat hem i eftertraktat läge - välkommen att längta hem! Kontakta mäklaren för privatvisning!

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  2.319 SEK, Inkl. värme, VA, kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 64 kr/ mån.

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  2006-2007

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Ventilation

  FTX-system

  Fönster

  3-glas

 • Välplanerad lägenhet - magisk balkong med sol från morgon till kväll. Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt och genomgående parkettgolv i ljus nyans. Underbart ljusinsläpp från bostadens två stora fönsterparti samt balkongdörr. Smakfullt badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong med fantastiska förutsättningar för en kopp kaffe i solen är endast ett urval av denna bostads många finesser. Till lägenheten medföljer ett stort modernt förråd som är uppvärmt. Bostaden är belägen på omåttligt populära Kungsholmen med all önskvärd service inom direkt närhet. Promenadavstånd till Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och grönområden liksom mysiga restauranger, caféer och bagerier. Bra kommunikationer med bussar och tunnelbana från Stadshagen. Ett vackert och välplanerat hem i eftertraktat läge - välkommen att längta hem!

  HALL
  Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av två funktionella platsbyggda garderober. Hallen leder en vidare till bostadens allrum och kök. Från hallen har du även direkt åtkomst till badrummet. Mörkt klinkergolv och väggar målade i vitt.

  BADRUM
  Stilenligt badrum med vita kakelplattor och klinker i mörk nyans. Duschhörna med handdukstork, handfat med underliggande kommod, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, wc-stol samt spotlights i taket.

  ALLRUM
  Välplanerat allrum med ett fantastiskt ljusflöde från två stora fönsterparti och balkongdörr. Socialt disponerat med bra sällskapsyta och given plats för soffa, fullstor säng, TV-möblemang samt matsalsmöblemang för middagar. Genomgående parkettgolv i ljus nyans, delvis vita väggar men även en fond vägg i grön nyans. Välplanerad köksdel, intill bostadens balkong, med utrymme för matplats gör det enkelt att duka upp till trevliga middagar. God förvaring i både över- och underskåp bakom snövita luckor, stänkskydd i kakel i grå kulör och god arbetsyta ovan stilenlig bänkskiva i trä. Maskinpark bestående av kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin samt mikrovågsugn.

  KLÄDKAMMARE
  Fantastiska förvaringsmöjligheter i form av en stor klädkammare med platsbyggd lösning. Vita ytskikt och golv i ljus nyans. Här finns även plats för byrå för ytterligare förvaring om så önskas.

  BALKONG
  Väl tilltagen balkong med plats för sittmöblemang samt växter efter egen preferens. Tilltalande vy över Kungsholmen utan insyn med utmärkta förutsättningar för fikastunder.

  ÖVRIGT
  - Till lägenheten medföljer ett stort modernt förråd på våning fyra med uppvärmning.
  - Möjlighet att göra inglasad sovrum med industriglas i allrummet, se referensbild.
  - Tillgång till tvättstugan med 4 maskiner 2 torktumlare och 2 stora torkskåp.
  - Uppgifter om andel av årsavgift framgår ej.
  - Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 64 kr/ mån för bredband.

  OMGIVNING
  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förändring. En idyllisk småstad med nya kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Utomordentligt bra läge med perfekt kombination av närhet till vattenliv liksom storstadspuls. Ett stenkast till Hornsbergs strands strandpark med solterrasser, badbryggor, båtplatser och trevlig strandpromenad i. Området erbjuder ett brett restaurangutbud, fullt serviceutbud och gångavstånd till lummiga grönområden och parker. Utmärkta kommunikationer med flertalet stadsbussar liksom tunnelbanans blå linje som gör det enkelt att nå stadens alla hörn. Härliga springstråk längs Kungsholms strand i närheten. Snabbt ut till motorvägen både söderut och norrut. Med cykel eller till fots är det nära till Stockholms City liksom Kungsholmen runt och vidare till stadskärnan. Harmoniskt och citynära stadsliv när det är som bäst.

 • Förening Brf Lindhagensterrassen 1
  Andelstal 0,4477%

  Brf Lindhagensterrassen 1 är en äkta förening som bildades 2004. Fastigheten förvärvades 2006 och består av två hus med adress Ulriksborgsgatan 7 och 9. Föreningen äger marken och upplåter 161 lägenheter med bostadsrätt.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  - Gemensam gård med sittgrupper, sandlåda och cykelställ.
  - Cykelrum.
  - Barnvagnsrum.
  - Tvättstuga, kostar 600 kr/ år om man önskar access.

  GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
  2018 - Byte av hiss bromsar.
  2017 - Målning av träpanel i entrén.
  2015 - Stamspolning.

  PLANERADE RENOVERINGAR
  Inga större renoveringar är planerade. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2014 och sträcker sig fram till 2023.

  TV OCH BREDBAND
  Kabel-TV med grundutbudet levereras genom ComHem. Bredbandet levereras genom Bahnhof med hastigheten 1000/1000 Mbit. Bredband aviseras separat på avin via ett obligatoriskt tillägg om 64 kr/mån.

  PARKERING
  Bostadsrättsföreningens medlemmar kan hyra garageplats i husets angränsande garage. Garageplats kostar 1945 kr/ mån. Frågor om platser, kötid med mera sker genom email till garage@brflindhagensterrassen.se.

  ÖVRIGT
  - Juridisk person godkänns ej som medlem i föreningen.
  - Det finns inga beslutade avgiftsförändringar för närvarande.
  - Delat ägande godkänns.
  - Lägenheten disponerar ett förråd på plan 4 omgärdat med galler.
  - Föreningen har en trevlig och utförlig hemsida med adress: https://www.brflindhagensterrassen.se/.

 • Årsredovisning 2018

  Stadgar

  Energideklaration

  Årsredovisning 2019

Planerade visningar

 • Ulriksborgsgatan 9

 • Allrum

 • Detaljbild

 • Kök/Allrum

 • Kök

 • Hall

 • Badrum

 • Badrum

 • Allrum

 • Allrum

 • Detaljbild

 • Klädkammare

 • Allrum

 • Matplats/Kök

 • Balkong

 • Balkong

 • Fasad

 • Planlösning

 • Alternativ planlösning

Intresseanmälan