Kungsholmen

Igeldammsgatan 22B

 • Antal rum 3

 • Boarea 100 kvm

 • Våning 0/6

 • Månadsavgift 5.206 SEK

 • Utgångspris

  9.000.000 SEK

  (~90.000 / kvm)

Välj informationstyp

 • Nu finns den unika möjligheten att förvärva en välplanerad trea i ett av Oscar Properties projekt med lukrativa materialval, breda fönsterpartier och generös takhöjd. Här har inget lämnats åt slumpen, varenda detalj är genomtänkt och bostaden ger ett kopiöst helhetsintryck med sin generösa takhöjd. Genomgående ljus enstavig ekparkett och vita ytskikt i hela lägenheten. Goda förutsättningar till förvaring tack vare walk in closet i anslutning till ett av sovrummen och förutom en öppen planlösning med plats för hela familjen och högklassisk interiör i stilfull design har bostaden även ett fantastiskt ljusinsläpp i form av väl tilltagna fönsterpartier. Denna bostad med gångavstånd till Kungsholms Strand promenadstråk som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  Nu finns den unika möjligheten att förvärva en välplanerad trea i ett av Oscar Properties projekt med lukrativa materialval, breda fönsterpartier och generös takhöjd. Här har inget lämnats åt slumpen, varenda detalj är genomtänkt och bostaden ger ett kopiöst helhetsintryck med sin generösa takhöjd. Genomgående ljus enstavig ekparkett och vita ytskikt i hela lägenheten. Goda förutsättningar till förvaring tack vare walk in closet i anslutning till ett av sovrummen och förutom en öppen planlösning med plats för hela familjen och högklassisk interiör i stilfull design har bostaden även ett fantastiskt ljusinsläpp i form av väl tilltagna fönsterpartier. Denna bostad med gångavstånd till Kungsholms Strand promenadstråk som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  HALL
  Ljus och spatiös hall som naturligt leder en in mot den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Invid ingången finns det goda möjligheter för avhängning av ytterplagg i form platsbyggda garderober.

  KÖK
  Genomtänkt lukrativt kök med öppen och social planlösning mot vardagsrum. Stilenlig med bänkskiva i rostfritt stål med gott om fria arbetsytor. Helintegrerad kyl och frys samt diskmaskin från Siemens. Varmluftsugn och praktisk infälld induktionshäll. Köket genomsyras av ett förtjusande ljus från det stora fönsterpartiet och utgången till terrassen. Genomgående ljus enstavig ekparkett på golv och vita väggar. Invid utgång till terrassen finns självklar plats för matgrupp av önskad storlek.

  SOVRUM
  Väldisponerat med plats för säng och platsbyggd förvaringslösning. Ljusa väggar och golv i kombination med ljusinsläppet från fönsterpartiet skapar en ljus och trivsam miljlö. Rummet går även att disponeras som arbetsrum om så önskas.

  MASTER BEDROOM
  Rofyllt master bedroom med två stora fönsterpartier som skapar ett harmoniskt och behagligt ljus över bostadens lugna oas. Utrymme för fullstor säng med plats för övrigt möblemang med anslutning till walk-in-closet med fantastiska förvaringsmöjligheter. Ytskikt i ljus tongång med ljus enstavig ekparkett på golv.

  WALK IN CLOSET
  Master bedroom har en lyxig touch av en egen walk in closet som är utrustad med stilrena platsbyggda garderober.

  BADRUM
  I anslutning till de två sovrummen finner ni bostadens sobra badrum utrustat med ljust klinkergolv och kaklade väggar. I övrigt är rummet utrustat med ett badkar i elegant design med tillhörande dusch, wc-stol tvättställ med kommod och ovanhängande spegelskåp, handdukstork samt torktumlare och tvättmaskin.

  TERRASS
  I anslutning till vardagsrummet finner en av bostadens ljusglimtar, den underbara terrassen om cirka 30 kvm i nordligt väderstreck. Plats för utomhusmöblemang och grönska där möjligheten finns att avnjuta både mysiga frukostmorgnar och fina sommarkvällar.

  OMGIVNING
  Det är nu många decennier sedan fabrikerna i Stockholms innerstad släckte ner och tystnade för gott. Kvar står ett antal fantastiska byggnader vars goda kvaliteter och egenskaper lämpar sig perfekt som moderna bostäder: välbyggda, genuina och vackert robusta med öppna planlösningar.
  Här finns också livliga områden med restauranger, barer och kaféer, speciellt längs Hantverkargatan och Fleminggatan. Längs Norr Mälarstrand går en trevlig promenad som bjuder på fantastiska vyer över Södermalm och båtlivet. Hornsbergs Strand med badplatser, restauranger och uteserveringar i direkt anslutning. Området expanderar i snabb takt med nya exklusiva bostadsbyggen samt färdigställande av Chokladfabrikens lokaler till högklassiga lägenheter. I området finns populära restauranger så som Grandpa, Proviant med eget bryggeri, Restaurang AG samt mysiga fik, snabbmatsrestauranger och matvarubutiker.
  Västermalmsgallerian erbjuder ett brett utbud av shopping. Här bor man några minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation som ansluter med både gröna och blåa linjen. På några minuters promenad nås buss 3 och 4 med flertalet anslutningar.

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  1897

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Ventilation

  Mekanisk frånluft med återvinning

 • Förening Brf Industriverket
  Andelstal 0,69705%

  Brf Industriverket omfattar byggnaderna Bryggeriet och Radiofabriken och består av 147 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt. Föreningen är en äkta förening som äger marken.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  - Cykelförråd
  - Barnvagnsrum
  - Rullstolsrum

  TV OCH BREDBAND
  Levereras via Ownit och TV-utbudet som ingår i avgiften är ett basutbud. Bredbandskapaciteten är 100/100 mbit/s. Ownit levererar en TV-box och en router till varje lägenhet.

  PARKERING
  Föreningen disponerar ett garage i form av 35 parkeringsplatser med bilhiss i tre plan. Till dessa råder separat kö (ca 50 stycken i kö i dagsläget), kontakta styrelsen för mer information. En garageplats kostar ca 2000 kr/månad.

  ÖVRIGT
  -Delat ägande godkännes, dock högst tre personer och det är önskvärt att den som skall bo äger mest om det är möjligt från banken.

  FÖRRÅD
  Endast ett fåtal lägenheter har förråd utanför lägenheten. Omfattning enligt individuella säljplaner.

  FASTIGHETSBETECKNING
  Befintling fastighet har blivit klyven i två delar som bildat nya fastigheter och fått nya fastighetsbeteckningar.

 • Stadgar

  Energideklaration

  Ekonomisk plan

  Årsredovisning 2018

Planerade visningar

 • Planlösning

Intresseanmälan