Östermalm

Rådmansgatan

 • Antal rum 3

 • Boarea 94 kvm

 • Våning 6/6

 • Månadsavgift 2.932 SEK

 • Utgångspris

  Kontakta ansvarig mäklare för prisinfo

  (~0 / kvm)

Välj informationstyp

 • Exklusivt penthouse utöver det vanliga!

  ENDAST PRIVATVISNINGAR - One of a kind - här har man inte sparat på något. Trivsam och genomgående tilltalande vindsvåning i absoluta toppskick med en härlig terrass mot himmel och takåsar. Fastighetens hiss tar en hela vägen upp, direkt till bostadens entré. Socialt öppen planlösning med påtaglig rymd och härliga ljusinsläpp. Toppskick med stilsäker interiör, öppen spis, smakfulla materialval och exklusiv ångbastu gör detta boende till något utöver det vanliga. Ytterst väldisponerade kvadrat med platsbyggda lösningar som lämnar generösa sällskapsytor med gemytligt vardagsrum. Påkostat badrum med badkar, stilfullt kök med stänkskydd i marmor, generösa arbetsytor och bra förvaring. Sovrum med harmoniskt ljusinsläpp, lättmöblerad yta till säng samt en platsbyggd garderob med spegelglas. Detta hem är något du inte får missa och värt att besöka, du kommer inte bli besviken. Härligt belägen i fastigheten med utsikt över takåsarna och perfekt läge med närhet till det mesta! Välkommen att längta hem!

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  2.932 SEK, inkl. värme och VA

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  1923

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Fönster

  2-glas

 • ENDAST PRIVATVISNINGAR - One of a kind - här har man inte sparat på något. Trivsam och genomgående tilltalande vindsvåning i absoluta toppskick med en härlig terrass mot himmel och takåsar. Fastighetens hiss tar en hela vägen upp, direkt till bostadens entré. Socialt öppen planlösning med påtaglig rymd och härliga ljusinsläpp. En bostad i toppskick med ca 5,7m i takhöjd, öppen spis, påkostad smarthem-lösning med genomgående integrerat högtalarsystem, hela fem stycken takfönster, smakfulla materialval och exklusiv ångbastu gör detta boende till något utöver det vanliga. Ytterst väldisponerade kvadrat med platsbyggda lösningar som lämnar generösa sällskapsytor med gemytligt vardagsrum. Påkostat badrum med badkar, stilfullt Poggenpohl-kök med stänkskydd i marmor, generösa arbetsytor och bra förvaring. Sovrum med harmoniskt ljusinsläpp, lättmöblerad yta till säng samt en platsbyggd garderob med spegelglas. Detta hem är något du inte får missa och definitivt värt att besöka. Härligt belägen i fastigheten med utsikt över takåsarna och perfekt läge med närhet till det mesta. Välkommen att längta hem!

  Entré
  Till ett sådant här unikt hem krävs en entré med stil, och vad är då bättre än att antingen stiga in i bostaden genom en hiss med privat kod till ytterdörren, alternativt genom sin privata trapphus med stämningsfull underbelysning. Garderob och en luftig hallyta möjliggör självklara avhängningsmöjligheter. På hallens golv finner man stora ljusa kakelplattor i blankt utförande som på ett snyggt sätt övergår till vardagsrummets mörkare parkettgolv och som matchar med bostadens fräscha ytskikt på väggar. Efter man kommit in i sitt hem kan man lämpligtvis använda sig utav den påkostade smarthem-funktionen som digitaliserat hemmet så att man kan styra dess funktioner från mobilen.

  Kök
  Ett högkvalitativt Poggenpohl-kök i ljust utförande med marmor som stänkskydd och stilfulla detaljer i mörkbruna nyanser. En genomtänkt u-formad layout med platsbyggd köksmöbel längs ena väggen som sväljer såväl förvaring som större maskinell utrustning av högsta kvalitet i form av vinkyl, ugn/micro samt integrerad kyl och frys med is-funktion. Tack vare kökets utformning kan man med enkelhet stå vid spisen och laga middag samtidigt som man blickar ut över takhöjden och de sociala ytorna. Vidare innehar köket vackra vitrinskåp med underliggande belysning, integrerad diskmaskin och inte minst ett integrerat högtalarsystem. Ett kök för finsmakaren!

  Vardagsrum
  Det första man slås av i bostadens hjärta vardagsrummet är den fantastiska takhöjden om ungefär 5,7m som bara är möjlig i ett penthouse. Takbjälkar i modernt utförande med ovanliggande belysning som tillsammans med övrig integrerad belysning på ett stämningsfullt sätt kompletterar takfönsterna då solljuset avtar. Trevlig plats för soffgrupp och matsalsmöblemang intill modern öppen spis.

  Terrass
  Från vardagsrummet når man bostadens härliga terrass med utsikt över takåsar som genom väl tilltagna skjutdörrar agerar tacksam förlängning av de sociala ytorna under årets varmare delar. Terrassen är utrustad med såväl markis som infravärme och har goda förvaringsmöjligheter.

  Master Bedroom
  Majestätiskt sovrum med hög takhöjd, gott ljusinsläpp från väl tilltaget och integrerad belysning i övrigt - liksom i vardagsrummet. Lyxig matta i grått utförande ger en härlig känsla av premium. Sovrummets stora yta möjliggör gott om plats för fullstor säng med tillhörande sidomöbler och övrigt möblemang efter behov. Från sovrummet når man bostadens fullutrustade Master Bathroom. Hela bostaden är utrustad med platsbyggda garderober.

  Master Bathroom
  Ett fullkomligt underbart badrum utfört och utrustat med perfektion. Utrustad med dubbla handfat i svart marmor som spelar i symfoni med vägghängda blandare i mässing från Vola och den ovanliggande spegelväggen. Badrummet innehar i övrigt takfönster på hög takhöjd, integrerat ljudsystem, vägghängd wc-stol, jacuzzi med integrerad tv intill. I badrummets inre delar finner man en dusch i samma premiumutförande likt handfaten - följt av ångbastu i storlek med ett mindre sovrum och mosaik på väggar och tak samt ett härligt takfönster som tillsammans skapar det ultimata badrummet.

  Sovrum/Kontorsrum
  Ett rum perfekt för enkelsäng alternativt som kontorsrum med samma fräscha ytskikt, goda ljusinsläpp och integrerade belysning likt bostadens resterande utrymmen.

  WC
  Bostadens mindre badrum fast med lika hög kvalitet som det större. Utrustad med väl tilltagen väggspegel och handfat med underliggande kommod, vägghängd wc-stol och praktisk tvättpelare.

  Övrigt
  - Endast privata visningar gäller för denna bostad. Mer info lämnas på begäran - Edward Melki 0704-801 171 (edward.melki@edwardpartners.se).
  - Utöver den digitaliserade smarthem-lösningen är bostaden även utrustad med kameraövervakning.
  - Bostaden är 4 rok enligt mäklarbild men disponeras idag som 3 rok.

  Område
  Denna bostad ligger i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls, charmiga butiker och flertalet restauranger. Humlegården och Lill-Jansskogen ett stenkast bort såväl som Djurgården på gångavstånd som erbjuder mysiga promenadstråk, bad, vacker natur och kultur. Goda kommunikationer med närhet till tunnelbanans röda och gröna linje samt flertalet stadsbussar som gör det enkelt att nå stadens alla hörn. Ordentrappans utmärkta läge med promenadavstånd till Stureplan liksom Östermalmstorg gör detta till ett kvarter att trivas i.

 • Förening Förening
  Andelstal 2,49217%

  Föreningen är en äkta bostadsrättsförening belägen på Östermalm i Stockholm. Föreningens fastigheter förvärvades genom ombildning 2010 och består av två flerbostadshus om med 34 bostadsrätter och sju hyresrätter/-lokaler. Fastigheternas byggnader är uppförda 1924.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  -Möblerad innergård
  -Barnvagnsrum
  -Cykelrum
  -Tvättstuga
  -Soprum
  -Grov soprum

  GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
  1996 Stambyte
  2011 Stambyte
  2013 Trapphusrenovering
  2013 Bergvärme installation
  2013 Takreparation
  2014 Fönsterrenovering, innerglas
  2014 Balkongbygge
  2016 Hiss renovering
  2016 Byggnation av vindslägenheter
  2016 Trapphusrenovering
  2017 Renovering av innergård

  PLANERADE RENOVERINGAR
  2018/2019 Renovering av gården

  PARKERING
  Föreningen disponerar inget garage eller parkeringsplatser. Parkering sker på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser. Boendeparkering tillämpas för mantalsskrivna på adressen. Tillstånd ansöks hos Trafikkontoret, telefon 08-508 263 00 eller på www.stockholm.se/parkering.

  TV/BREDBAND
  Basutbud ComHem inkl bredband 250 mbit från 1 april.

  EKONOMI
  Föreningen har väldigt god ekonomi.
  Nyligen såldes råvindarna vilket möjliggjorde en amortering på 16 750 000kr på föreningens lån!
  Per den 1 april 2017 har föreningen sänkt avgiften 10 procent.

  ÖVRIGT
  Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej.
  Fastigheten värms upp utav bergvärme samt fjärrvärme vid köldtoppar.
  Föreningen äger marken.
  Föreningen disponerar källarförråd till varje lägenhet om ca 3 - 4,5 kvm.

Planerade visningar

 • Vardagsrum/kök

 • Bastu

 • Kök

 • Sovrum

 • Vardagsrum/kök

 • Vardagsrum

 • Vardagsrum

 • Detaljbild vardagsrum

 • Kök

 • Detaljbild kök

 • Kök

 • Detaljbild kök

 • Sovrum

 • Sovrum

 • Bastu

 • Badrum

 • Badrum

 • Badrum

 • Badrum 2

 • Kontor

 • Planritning

Intresseanmälan