Östermalm

Nybrogatan 19 B

 • Antal rum 4

 • Boarea 113 kvm

 • Våning 2/5

 • Månadsavgift 3.730 SEK

 • Utgångspris

  Kontakta ansvarig mäklare för prisinfo

  (~0 / kvm)

Välj informationstyp

 • Nyproduktion! Juridisk person accepteras!

  Arkitektritad och exklusiv lägenhet från Oscar Properties i absolut toppskick på en av Stockholms mest attraktiva adresser invid Östermalmstorg. Väggar målade i en varmgrå ton med en hög bröstning och släta undertak i ljus kulör. Stora fönsterpartier och dörr ut mot balkong som tillsammans med den generösa takhöjden bidrar till en känsla av premium. Genomgående ljuspigmenterat fiskbensparkett golv med enhetliga trösklar därtill. Ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning till kök, master bedroom med badrum suite och en walk in closet med optimal förvaring. Ett underbart hem som präglas av lyx och finess där inget har lämnats åt slumpen. Juridisk person accepteras!

  Upplåtelseform

  Bostadsrätt

  Objekt

  Lägenhet

  Avgift

  3.730 SEK, Inkl. Värme, Vatten, bredband, Kabel-TV ingår

  Hiss

  Ja

  Byggnadsår

  2017

  Uppvärmning

  Vattenburen värme via synliga stamledningar till radiatorer under fönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft med återvinning

 • Arkitektritad och exklusiv lägenhet från Oscar Properties i absolut toppskick på en av Stockholms mest attraktiva adresser invid Östermalmstorg. Väggar målade i en varmgrå ton med en hög bröstning och släta undertak i ljus kulör. Stora fönsterpartier och dörr ut mot balkong som tillsammans med den generösa takhöjden bidrar till en känsla av premium. Genomgående ljuspigmenterat fiskbensparkett golv med enhetliga trösklar därtill. Ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning till kök, master bedroom med badrum suite och en walk in closet med optimal förvaring. Ett underbart hem som präglas av lyx och finess där inget har lämnats åt slumpen. Juridisk person accepteras. Välkommen på visning!

  Interiör
  Bakom tamburdörren av säkerhetstyp i stål bjuds du in till en välkomnande hall med genomgående ljuspigmenterat fiskbensparkett golv samt gråa väggar. Bra avhängningsmöjligheter i form av hatthylla med tillhörande klädstång. Hallen ljussätts av vita fotlamphållare i porslin och leder dig vidare in i köket.

  Gäst WC
  Invid hallen ligger lägenhetens gäst wc. Vackert golv i ljusgrå marmor, målade väggar, wc, handfat från Duravit och inbyggda spotlights i tak.

  Kök
  Elegant kök i toppskick med smakfulla materialval, social och öppen planlösning mot vardagsrum samt stilenlig köksö i ljusgrå marmor och underlimmad ho i rostfritt stål. Fint ljusflöde når köket från vardagsrummets fönsterpartier och dörrar ut till den underbara balkongen. Ett kök i toppklass med bra förvaringsmöjligheter i rymliga högskåp lackade i ljusgrå kulör samt invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar tillverkade i fanerad ek och integrerade vitvaror.

  Vardagsrum
  Luftigt vardagsrum med härligt ljusinflöde från rummets iögonfallande fönsterpartier och dörr ut mot lägenhetens fantastiska balkong. Väggar målat i grått och ljuspigmenterat fiskbensparkett golv med högt i tak och generöst med utrymme för soffgrupp och matsalsmöblering. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en trivsam och social miljö.

  Badrum
  Exklusivt badrum med väl valda materialval och detaljer så som handdukshängare och badkars-duschblandare i krom, dold rördragning och ett snyggt inbyggt badkar. Elburen golvvärme, genomgående vacker ljusgrå marmor på väggar och golv. Specialritat spegelskåp med gott om förvaring samt underlimmat tvättställ med ljusgrå marmorskiva. Praktikaliteter som vägghängd WC-stol med dold cistern från Duravit, handdukstork, infällda spotlights i tak samt specialdesignad pendelarmartur.

  Passage
  Från köket leds du genom lägenhetens passage in till master bedroom och ett av bostadens sovrum. Här det finns plats för tvättmaskin, torktumlare och förvaring.

  Master bedroom
  Rofyllt sovrum med naturligt ljusinsläpp genom fönster. Given plats för dubbelsäng och nattduksbord och en stor walk in closet bakom lackade gråa skjutdörrar. Härifrån nås rummets egna exklusiva suite badrum.

  Sovrum 1&2
  Två härliga sovrum med väggar målade i varmgrå ton och ljuspigmenterat fiskbensparkett golv.
  Plats för säng och valfrimöblering. Kan disponeras som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

  Balkong
  Med access från vardagsrum öppnas bostadens mysiga balkong upp med läge i sydväst. Här finns gott om plats för önskat utomhusmöblemang och plantering för att skapa en trivas oas.

  Område
  Nybrogatan 19 är en attraktiv adress i hjärtat av Östermalm. Östermalms Torg och Saluhall ligger alldeles i närheten samt Sturegallerian & Stureplan med dess utbud av restauranger, butiker och nöjen. Promenadavstånd till Gärdet, Djurgården och Humlegården med härlig natur och fina promenadstråk. Goda kommunikationer med tunnelbanan (Östermalmstorg) samt innerstadsbussar.
  Närhet till vatten, natur och cityliv - bättre än såhär blir det inte!

 • Förening Brf Riddaren 5
  Andelstal 2,3717%

  Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet som Sofi Almquists skola. Byggnadens form har drag både av nyklassicism och nyrenässans, men med tydlig inspiration av jugend. Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal.
  Byggnaden kommer att innehålla sammanlagt ca 49 bostadsrättslägenheter samt viss lokalyta i två plan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  -Cykelförråd
  -Soprum
  -Barnvagns-/rullstolsrum

  UPPVÄRMNING
  Vattenburen värme via synliga stamledningar till radiatorer under fönster.

  ÖVRIGT
  Hiss finns.
  Juridisk person accepteras.
  Tillträde beräknat under första kvartalet 2018.
  Ett fåtal lägenheter har förråd i sina lägenheter, övriga har i källare.
  Informationen är hämtad från föreningens ekonomiska plan.
  Mer information om projektet hittar ni via www.nybrogatan19.se/

 • Från avtal till inflytt

  Teknisk beskrivning

  Materialbeskrivning

  Ekonomisk plan

  Stadgar

Planerade visningar

 • Inspirationsbild kök

 • Inspirationsbild kök

 • Inspirationsbild balkong

 • Inspirationsbild vardagsrum

 • Inspirationsbild sovrum

 • Inspirationsbild badrum

 • Inspirationsbild badrum

 • Fastighetskarta

 • Område

 • Område

 • Område

 • Område

 • Planritning

Intresseanmälan