Om oss

Vår historia

Redan från starten 2008 har Edward & Partners arbetat mer för dig som kund än någon annan mäklare. För oss handlar det inte bara om att förmedla en bostad, utan också att hjälpa dig till ditt livs bästa affär. Därför är vi glada över att så många av våra köpare även anlitar oss när det är dags att byta bostad igen.

Dagens marknad kräver mer av oss som mäklare. Den kräver ett starkt engagemang, ett kvalitetstänk och fingertoppskänsla för hur människor vill leva och bo, men också varför de vill det. Vi svarar väl upp på de kraven.
— Edward Melki, grundare

Vi på Edward & Partners har valt bort färdiga paketlösningar för att arbeta med kvalitet och kunskap där varje bostadsaffär byggs från grunden. Vi utgår alltid utifrån projektets unika förutsättningar och skräddarsyr efter dagens marknad och just dina önskemål. Vi går noggrant igenom allt från styling och försäljningsstrategi till marknadsföring och prissättning. Ingenting lämnas åt slumpen.

Vi är inte rädda för att kavla upp ärmarna och göra det där lilla extra. Kanske upptäcker vi att objektet skulle lyftas av att vi målade om en vägg eller att vi tar in de vassaste stylisterna, kanske måste vi helt enkelt renovera större delar av bostaden.

Är det för din affärs bästa, ja, då gör vi det. Allt är möjligt för att presentera ditt objekt på bästa sätt för att locka rätt typ av köpare.

Till förfogande har vi ett team av handplockade toppmäklare som tillsammans fått förtroendet att förmedla tusentals underbara hem. Däribland några av de mest attraktiva och unika objekten i Stockholm med omnejd.

Välkommen till en personligare mäklare när du ska sälja, köpa eller bygga nytt.

Om oss

Historisk timeline

 • 2006

  Idén föds

  Idén om en mäklare inte lik någon annan föds när Edward & Partners grundare, Edward Melki, flyttar till Stockholm. Här finns det gott om mäklare som är skickliga på snabba avslut, men få som adderar ett genuint engagemang till affären.

 • 2007

  Startskottet

  Tanken om exklusivitet i termer av kvalitet och kunskap formas, att helt enkelt bli en mäklare som kombinerar passionen för hur människor vill leva och bo med gedigen marknadskännedom. Detta blir startskottet för Edward & Partners.

 • 2008

  Resan börjar

  På ett kafé i Stockholm börjar vi vår resa. Året är 2008 och längst in i lokalen på Sveavägen sitter nystartade Edward & Partners. Kanske är det doften av kaffe och nygräddade bullar som gör att den familjära stämningen och visionen om att bli en personligare mäklare kommer att bli en viktig del av oss.

 • 2008 — 2017

  Tillväxten

  Ordet om ett annorlunda mäkleri sprider sig snabbt, och inom kort har Edward & Partners lockat till sig några av landets vassaste mäklare som precis som Edward delar visionen om att skapa högsta möjliga avkastning för kunden genom anpassade lösningar för varje unikt objekt. Drygt tio år efter starten är vi idag en av Stockholms toppmäklare med kontor på ett av Karlaplans bästa lägen, Karlavägen 40. Även om kaféet sedan länge är borta så har vi lyckats behålla vår familjära stämning.

 • 2018

  Marbella

  2018 är året då vi tar all vår erfarenhet och kunskap om hur man mäklar skräddarsydda affärer till nya marknader. Vi ser en möjlighet att starta en kundfokuserad mäklarbyrå på Costa del Sol och kastar oss glatt över utmaningen. Under sommaren 2018 öppnade vi vårt första kontor i Marbella.