Rasmus Edström

Fastighetsmäklare rasmus.edstrom@edwardpartners.se
073-393 25 48

Rasmus förmedlar bostäder med hög positiv energi där målsättningen är att uppnå 100% kundnöjdhet och överträffa såväl köpare som säljares högt ställda förväntningar. Med ett gediget personligt engagemang och drivet att maximera bostadsaffären guidar Rasmus dig genom hela processen och kvalitetssäkrar varje steg. En bostadsaffär är ofta ditt livs största affär och får Rasmus förtroendet att förmedla just din bostad lägger han ner all tid och kraft för att få till en lyckad affär för att du som köpare eller säljare ska bli nöjd.

Rasmus beskrivs av sin omgivning som tydlig, ärlig och lyhörd där inga frågor lämnas obesvarade eller lämnas åt slumpen. Rasmus med erfarenhet inom idrott och försäljning tar sig an varje uppdrag med inställningen att göra sitt allra yttersta, vara lösningsorienterad med en behovsanalys som grund.

Rasmus är utbildad fastighetsmäklare vid Luleå Tekniska Universitet med goda omdömen och betyg.

Rasmus Edström har betyget 5.0 / 5 på hittamaklare.se

”Toppmäklare som tar det extra steget för att få igenom affären. Väldigt engagerad och tillgänglig vilket uppskattas oerhört mycket. Mycket starka rekommendationer för att välja Rasmus som mäklare!”säljare på Styrmansgatan 52

Läs fler omdömen på hittamaklare.se