Alexandra Zaitseva

Fastighetsmäklare alexandra.zaitseva@edwardpartners.se
073-500 44 35

Alexandra har arbetat som mäklare sedan 2021, men har efter sina många år inom sälj- och fastighetsbranschen har hon byggt en ovärderlig kunskapsbank full av erfarenheter som gynnar både henne och hennes kunder. Det viktigaste för Alexandra vid en bostadsaffär är att få dig som kund 100% nöjd. Först när hon känner att du kan rekommendera henne till andra har Alexandra nått sitt mål. Det gör hon genom att vara engagerad, alltid tillgänglig och noggrann i sitt arbete.

För Alexandra är det viktigt att du som kund känner en trygghet med henne som mäklare under hela processen och hon kommer att göra sitt yttersta för att infria dina förväntningar, på så sätt skapar Alexandra bästa möjliga förutsättningar för din bostadsaffär.

Alexandras kunder uppskattar att hon är lyhörd, ödmjuk, engagerad och går in helhjärtat i varje affär. För henne är det viktigt att skapa långsiktiga relationer med dig som kund, såväl köpare som säljare. Hennes idrottsbakgrund har format henne till en bra lagspelare som aldrig ger upp och som kämpar in i det sista.

Alexandra Zaitseva har betyget 5.0 / 5 på hittamaklare.se

”Alexandra är behaglig, proffsig, kunnig, extremt behaglig och säker i sin yrkesroll. Jag rekommenderar Er att anlita Alexandra.”säljare på Bragevägen 21

Läs fler omdömen på hittamaklare.se