Personal

ALEXANDRA ZAITSEVA

ALEXANDRA ZAITSEVA

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

alexandra.zaitseva@edwardpartners.se
073-500 44 35

Det viktigaste för mig vid en bostadsaffär är att få dig som kund 100% nöjd. Först när jag känner att du kan rekommendera mig till andra har jag nått mitt mål. Detta kommer jag att göra genom att vara engagerad, alltid tillgänglig och noggrann i mitt arbete. För mig är det viktigt att du som kund känner en trygghet med mig som mäklare under hela processen och jag kommer att göra mitt yttersta för att infria dina förväntningar, på så sätt kan vi skapa bästa möjliga förutsättningar för din bostadsaffär.

Människor i min närhet beskriver mig som en person som lyssnar, är ödmjuk och genuint intresserad av andra människor. För mig är det viktigt att skapa långsiktiga relationer med dig som kund, såväl köpare som säljare. Min idrottsbakgrund har format mig till en bra lagspelare som aldrig ger upp och som kämpar in i det sista.

Du är varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag hur jag tillsammans med mitt team på Edward & Partners kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt gällande din bostadsförsäljning!