E & P

Mäklarassistent

Redan från starten 2008 har vi på Edward & Partners arbetat med kundens intresse och önskemål i främsta rummet. För oss handlar det inte bara om att förmedla en bostad, utan också om att hjälpa våra kunder till deras livs bästa affär. Vi är ett härligt team av toppmäklare, assistenter och fotograf som nu växer och letar efter en mäklarassistent till vårt team. Söker du en personlig arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas efter dina individuella såväl som teamets gemensamma mål? Då kan du vara den vi söker!

”Dagens marknad kräver mer av alla som arbetar med en bostadsaffär. Hos oss har varje person en viktig del i den kedja som leder till våra kunders viktigaste affär. För att vi som företag ska nå vår fulla potential bygger vi vårt team med personer som inte bara vill gå ”the extra mile”, utan också personer som blir en naturlig del av Edward & Partners familjen!
-Edward Melki, grundare

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett intresse av fastighetsbranschen och vill utvecklas som mäklarassistent på en nytänkande byrå i premiumsegmentet tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Har du en utbildning som mäklarassistent eller liknande är det meriterande, även erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav. Vi söker dig som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och göra det där lilla extra. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer i kombination med att vara en ”doer” som ser till att saker genomförs och följs upp.

Du är en person som trivs i vår familjära kultur och värdesätter sunda värderingar, ärlighet och långsiktighet. Vi ser att du är en initiativrik person med mycket idéer som inte bara vill växa i rollen utan även vara med och bidra till hela företagets utveckling. Tillsammans med våra mäklare och andra kollegor är du Edward & Partners ansikte utåt!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en nytänkande och engagerad mäklarbyrå där du ingår i ett starkt team av motiverade och drivna kollegor. Vi har en fin sammanhållning och är måna om att alla hos oss på Edward & Partners identifierar sig med vår kultur och vår utveckling framåt.

Vi ser varje ny kollega som en del av familjen. Vi ger dig alla förutsättningar du behöver för att utvecklas till den bästa versionen av dig själv och inom ditt yrke. Vår familjära företagskultur genomsyrar allt vi gör och vi är i början på att forma ett nytt team och växa som företag – på den resan har alla en viktig och utvecklande roll.

Är du en del av vårt framtida team?
Ansökan skickar du till vår HR Manager Angelica Ljung på mailen angelica.ljung@edwardpartners.es. Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig som är övertygad om att du kommer att passa in i vårt handplockade team. Har du frågor kontakta Angelica på ovan mail eller +46 708 71 26 72.