E & P

Fotograf

Redan från starten 2008 har vi på Edward & Partners arbetat med kundens intresse och önskemål i främsta rummet. För oss handlar det inte bara om att förmedla en bostad, utan också om att hjälpa våra kunder till deras livs bästa affär. Vi är ett härligt team av toppmäklare och assistenter som nu växer och letar efter en fotograf till vårt team. Söker du en personlig arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas efter dina individuella såväl som teamets gemensamma mål? Då kan du vara den vi söker!

”Dagens marknad kräver mer av alla som arbetar med en bostadsaffär. Hos oss har varje person en viktig del i den kedja som leder till våra kunders viktigaste affär. För att vi som företag ska nå vår fulla potential bygger vi vårt team med personer som inte bara vill gå ”the extra mile”, utan också personer som blir en naturlig del av Edward & Partners familjen!
-Edward Melki, grundare

Vem söker vi?
Vi söker dig som är fotograf, eller har fotografutbildning och är duktig på visuell kommunikation och kan fånga karaktären i en bostad. Vi söker dig som är engagerad och som vill arbeta på en nytänkande byrå i premiumsegmentet tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Vi söker dig som är:
– Kreativ
– Noga med detaljer och har ett gott öga för komposition och ljussättning utav bilder.
– Gärna med tidigare erfarenheter inom fotografering inom fastighetsbranschen.
– Du är en person som trivs i vår familjära kultur och värdesätter sunda värderingar, ärlighet och långsiktighet.
– Vi ser att du är en initiativrik person då denna roll inte bara innebär att fotografera utan att ge det där lilla extra som bidrar till företagets utveckling, vi tror därför att du är en person med mycket idéer som inte bara vill växa i rollen utan även vara med och bidra till hela företagets utveckling.

Tillsammans med våra mäklare och andra kollegor är du Edward & Partners ansikte utåt!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en nytänkande och engagerad mäklarbyrå där du ingår i ett starkt team av motiverade och drivna kollegor. Du kommer att ha en brant utvecklingskurva där du har möjlighet att omge dig av de bästa mäklarna med utrymme att påverka och göra skillnad. Vi har en fin sammanhållning och är måna om att alla hos oss på Edward & Partners identifierar sig med vår kultur och vår utveckling framåt.

Hos oss på Edward & Partners ser vi varje ny kollega som en del av familjen. Vi ger dig alla förutsättningar du behöver för att utvecklas till den bästa versionen av dig själv. Vår familjära företagskultur genomsyrar allt vi gör, tack vare den ser vi ärlighet, sunda värderingar och långsiktighet som en självklarhet hos varje kollega.

Är du en del av vårt framtida team?
Ansökan skickar du till vår kontorsansvarig Jessica Fredriksson på mailen jessica.fredriksson@edwardpartners.se. Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att höra från dig som är övertygad om att du kommer att passa in i vårt handplockade team. Har du frågor kontakta Jessica på ovan mail eller 073-774 16 44