Bli kund

Anlita oss

Vill du ha en ordermottagare istället för en mäklare har du kommit fel. På Edward & Partners arbetar vi alltid efter devisen att varje uppdrag är unikt och bygger därför alltid bostadsaffären från grunden. Det kräver mer av oss men vi har valt bort färdiga paketlösningar med standardupplägg. Istället gör vi mer för dig än någon annan mäklare — en arbetsmetod som gör att vi kontinuerligt levererar högre slutpriser i Stockholms innerstad och närområden än någon annan.

 • Steg 1

  Vårt första möte

  Under vårt första möte gör vi ett besök hos dig för att samla in information om bostaden och lyssna på dina specifika behov och önskemål. Varje objekt är unikt, när vi får förtroendet att förmedla ett objekt anstränger vi oss för att hitta det där speciella som gör att vi kan matcha rätt köpare för maximal avkastning.

  Under hela processen är det viktigt för oss att du som säljare känner dig trygg och nöjd. Därför har vi alltid en kommunikativ relation med alla inblandade parter genom hela förmedlingsprocessen.

 • Steg 2

  Konceptet

  En riktigt bra affär kräver ett riktigt starkt koncept. Med ögon för detaljer och en gedigen kunskap om marknaden ser vi till att din bostad presenteras på bästa möjliga sätt. Det kan röra sig om allt från styling till renovering – små investeringar som ger stor avkastning i slutändan. Vi arbetar med branschens vassaste fotografer, stylister och designer för att få fram ett både välskrivet och attraktivt formgivet prospekt.

 • Steg 3

  Strategin

  Kvalitet och kunskap, där har du grundvalarna i vår verksamhet. Därför tar vi alltid fram en väl genomarbetad försäljningsstrategi för varje projekt där vi anpassar annonseringen specifikt. Det gäller oavsett om det handlar om utvalda tidningar, digitala medier, unika annonslösningar eller kringtjänster.

  Vill man gå den diskreta vägen förmedlar vi självklart objekt utanför marknaden via vårt gedigna nätverk av presumtiva köpare. Strategin för just din försäljning utformar vi givetvis tillsammans med dig som säljare, alltid med målsättningen att ge dig maximal utväxling.

 • Steg 4

  Avslutet

  Vi finns med dig från början och arbetar engagerat hela vägen fram till avslut. Med ett uttalat fokus på långsiktiga relationer tar vi inte bara hand om förmedling och kontraktsskrivningen, utan säkerställer också högsta kundnöjdhet genom hela processen. Du ska vara mer än nöjd med vårt arbete, först då är vi också nöjda. Vår ambition är att få förtroendet att även i framtiden hjälpa dig till ditt livs bästa affär.

4.8 i betyg av 1216 rekommendationer

Vi gör mer för dig som kund än någon annan mäklare, vilket betyder att vi aldrig lämnar några detaljer åt slumpen. En arbetsmetod som gör att vi kontinuerligt levererar högre slutpriser i Stockholms innerstad och närområden än någon annan.

Vi föreslår att du läser vad våra kunder tycker om oss på Reco.

Nyproduktion

Arkitektur, design och nytänkande är tillsammans grundbulten i all nyproduktion. Men också personlighet är viktigt – vad som funkar var, och för vem. En av de viktigaste framgångsfaktorerna bakom nybyggnation och konvertering är att tidigt samarbeta med en mäklare som har ett genuint intresse för hur människor vill leva och bo. Precis som vi på Edward & Partners.

Redan från start vill vi finnas där som bollplank för att bygga en helhetsbild utifrån området, omgivningarna och stadsdelens unika särart. Vi utvärderar fastighetens läge, arkitektur, målgrupp och prissättning och landar i ett skräddarsytt koncept som förstärker attraktionskraften mot rätt målgrupp och därigenom säkerställer en toppnotering.

Off-market

Ibland är en öppen visning inget alternativ, därför säljs ett stort antal av de objekt vi förmedlar utanför marknaden.

För oss handlar det om att skapa bästa möjliga förutsättningar för en gynnsam affär och handplockar därför spekulanter till varje objekt.

Till hjälp har vi ett gediget nätverk av presumtiva köpare, men också ett nätverk med bredd för att matcha ihop säljare med köpare för en lyckad affär. Det gäller oavsett prisklass eller läge.