Värdera
din bostad

Fyll i uppgifterna nedan så värderar vi din bostad helt kostnadsfritt.

VärderaTack!

Har vi en köpare
till din bostad?

Vi har ett stort register av potentiella köpare.

Anmäl din bostadTack!

Vi arbetar långsiktigt med dig i fokus

Vår målsättning

Vi på Edward & Partners har som målsättning att alltid göra mer för dig som kund än vad du får hos andra mäklare. Med ett genuint engagemang och stor drivkraft för att göra bästa möjliga bostadsförsäljningar har vi sedan starten 2008 förmedlat tusentals bostäder i Stockholms innerstad.

Arbetsmetod

Våra samlade yrkeserfarenheter har påvisat att förutsättningarna för ett lyckat förmedlingsuppdrag baseras på personligt engagemang, god marknadskännedom, förmåga att anpassa förmedlingsprocessen utifrån det enskilda fallet, samt att upprätthålla en kommunikativ relation med samtliga inblandade parter genom hela förmedlingsprocessen.

Med en väl genomförd och medveten marknadsföringsstrategi ser vi till att uppdraget inrymmer samtliga delar genom hela förmedlingsprocessen. Vi bygger bostadsaffären från grunden och lämnar inga detaljer åt slumpen, ibland kan det handla om att måla om en vägg, styla med andra möbler, eller renovera större delar av bostaden. Allt för att presentera din bostad så bra det bara går. Detta tillsammans med våra engagerade mäklare har bevisat sig ge mycket högre slutpriser än genomsnittet i Stockholms områden.

Det förekommer i vissa fall att säljarna inte vill exponera sina hem på den öppna marknaden. Vi på Edward & Partners har därför valt att lösa det genom att initiera direktkontakt med presumtiva köpare - då vi i vår dagliga verksamhet kommer i kontakt med köpare som söker hem i alla storlekar och prisklasser. På så sätt kan vi matcha ihop säljare och köpare till en lyckad affär.